Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor din Cugir, prins în flagrant de polițiști, după ce a furat telefonul mobil al unei vânzătoare

Publicat

telefon mobil

Poliţiştii din Cugir l-au prins, în flagrant, pe un minor care a furat telefonul mobil al unei vânzătoare. Telefonul a fost restituit păgubitei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 martie 2019, în jurul orei 15.00, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir l-au depistat pe un tânăr de 17 ani, din Cugir, imediat după ce a sustras un telefon mobil.

Se pară că tânărul ar fi profitat de neatenţia angajatei unui magazin şi, cu complicitatea unui alt tânăr, ar fi sustras telefonul mobil a cărui valoare a fost estimată la 800 de lei.

Poliţiştii au recuperat telefonul şi i l-au restituit păgubitei, iar faţă de minor au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a minorului precum şi pentru tragerea la răspundere penală a complicelui său.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax