Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor din Sebeș cercetat de poliție, după ce a condus un autoturism. Tatăl copilului s-a ales cu dosar penal

Publicat

masina, politie, rutiera, alba

Polițiștii din Sebeș îl cercetează penal pe un minor care a condus un autoturism, pe străzile din Petrești, fără a poseda permis de conducere. Cu dosar penal s-a ales și tatăl său, care i-a încredințat autoturismul pentru a-l conduce pe drumul public.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 august 2019, polițiștii rutieri din Sebeș l-au identificat pe un minor, în vârstă de 16 ani, din Sebeș ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni la regimul rutier.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, ieri, 26 august, în jurul orei 12,30, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism, pe străzile din Petrești.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul îi fusese încredințat minorului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către tatăl său motiv pentru care, față de acesta din urmă, polițiștii au întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu deține permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax