Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Minor din Şibot, ARESTAT preventiv pentru TENTATIVĂ de OMOR. L-a înjunghiat pe un localnic cu un briceag

Publicat

arestatMinorul de 17 ani din Şibot, reţinut joi după ce l-a lovit cu un briceag pe un localnicm a fost arestat preventiv. Acesta este cercetat pentru tentativă de omor, având în vedere că i-a cauzat victimei leziuni grave care i-au pus viața în pericol.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 12 noiembrie 2015, luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore și punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul M.I.D., minor în vârstă de 17 ani, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

În aceeași zi, urmare propunerii formulate de către procuror,  judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, fiind emis mandat de arestare preventivă.

Miercuri, în jurul orei 21.35, inculpatul M.I.D., în timp ce se afla pe raza comunei Șibot, județul Alba, pe fondul unor discuții contradictorii și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, i-a aplicat victimei G.G., în vârstă de 59 de ani, un număr de 2 lovituri cu un briceag în zona toracico-abdominală, cauzându-i leziuni grave care i-au pus viața în pericol.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Alba, transmit procurorii.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Vezi şi Minor din Șibot, REȚINUT pentru tentativă de omor. L-a lovit cu un briceag pe un bărbat din comună

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax