Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor din Târgu Mureș, cu dosar penal pentru furturi în Alba. A fost prins după ce a sustras un portmoneu, dintr-o mașină de distribuţie marfă

Publicat

portmoneu Un tânăr în vârstă de 17 ani din Târgu Mureș este cercetat de polițiștii din Alba în mai multe dosare penale pentru furturi comise pe raza municipiilor Blaj și Aiud. Ultima dată a sustras un portmoneu dintr-o mașină lăsată neasigurată, pe raza localității Bucerdea Grânoasă.

La data de 27 octombrie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj l-au identificat pe un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Târgu Mureş, care locuieşte fără forme legale în municipiul Blaj, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 26 octombrie.

Minorul a profitat de neglijenţa unui agent comercial care, în timp ce distribuia marfă pe raza localităţii Bucerdea Grânoasă, a lăsat portiera autoturismului neasigurată. A sustras astfel un portmoneu în care era o sumă de bani şi documente personale, iar ulterior s-a deplasat pe raza municipiului Alba Iulia unde a aruncat portmoneul cu acte, în zona unui supermarket, loc din care a fost recuperat de poliţişti.

Faţă de minor, care mai este cercetat şi în alte dosare penale pentru furturi comise pe raza municipiilor Blaj şi Aiud, a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.

Pentru a nu deveni victimele unor astfel de infracţiuni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă:

– nu lăsaţi la vedere, în autoturism, bunuri de valoare, care pot reprezenta tentaţii pentru hoţi;

– când părăsiţi autoturismul, asiguraţi portierele;

– parcaţi autoturismul în locuri special amenajate, iluminate corespunzător pe timpul nopţii;

– montaţi sisteme de alarmă eficiente şi sisteme antifurt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax