Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor prins la volan, de Poliţie, pe o stradă din Ocna Mureş. Tatăl său se afla în maşină, pe locul din dreapta

Publicat

Volan

Un tânăr de 17 ani şi tatăl său, din Ocna Mureş, sunt cercetaţi de Poliţie după ce minorul a fost surprins la volanul unui autoturism. Poliţia i-a oprit pe o stradă din oraş.

Potrivit IPJ Alba, marţi, în jurul orei 12.10, poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș, în timp ce acţionau pe strada Colonia peste Mureş din Ocna Mureş, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un minor în vârstă de 17 ani, din oraş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus de acesta  i-a fost încredinţat de către tatăl său, care, de altfel, era pasager în autoturism.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de tatăl său cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care se știe că nu deţine permis de conducere”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax