Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor reţinut la Cugir pentru tâlhărie. A bătut doi bărbaţi, tată şi fiu, în propria lor casă şi le-a furat banii

Publicat

arestat, catuse

Un tânăr de 17 ani din Cugir a fost reţinut şi s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie calificată, după ce poliţiştii au descoperit că i-a agresat pe doi localnici şi le-a furat banii şi telefonul mobil din casă.

Polițiștii din Cugir au continuat investigațiile în ceea ce privește o infracțiune de lovire sau alte violențe săvârșită de un tânăr asupra unor bărbați din Cugir, transmite IPJ Alba. Anchetatorii au descoperit că victimelor le-a fost sustrasă o sumă de bani și un telefon mobil și au schimbat încadrarea juridică a faptei în tâlhărie. Agresorul a fost reținut și va fi prezentat în fața magistraților.

În 1 iunie, după-amiaza, ar fi pătruns fără drept în locuința unei familii din Cugir și i-ar fi agresat pe un bărbat de 40 de ani și pe tatăl acestuia, în vârstă 81 de ani, sustrăgându-le suma de 600 de lei și un telefon mobil.

Inițial, victimele nu au reclamat dispariția banilor și a telefonului mobil, însă ulterior, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul i-a agresat pe cei doi bărbați tocmai pentru a le sustrage banii și bunurile de valoare avute în locuință.

Minorul, care este cunoscut cu antecedente penale ca urmare a săvârșirii de fapte împotriva persoanei și împotriva proprietății, va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax