Connect with us
Publicitate

ABRUD

UPDATE: Un băiat de 3 ani, scăpat de sub supraveghere, a fost accidentat de o mașină, pe o stradă din Abrud

Publicat

smurd

UPDATE: Un băiat de aproximativ 3 ani a fost acroșat de un autoturism pe o stradă din Abrud. Se pare că acesta a fost scăpat de sub supraveghere si a pătruns pe carosabil. Copilul a fost transportat la spital, în stare de conștiență și transferat la Alba Iulia pentru investigații suplimentare, au transmis polițiștii. 

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 18.58, un tânăr de 29 de ani, din comuna Bucium, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Rozelor din Abrud a acroșat un minor, de 3 ani, care traversa strada în fugă fără să se asigure. În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital, în stare  conștientă și transferat la Alba Iulia pentru investigații suplimentare, fără a rămâne internat.

Știrea inițială:

Un minor a fost lovit de o mașină, duminică seara, pe o stradă din Abrud, în zona blocurilor. La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și o ambulanță.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție au declarat că vor reveni cu detalii legate de împrejurările în care s-a produs accidentul și de starea de sănătate a copilului. 

Știre în actualizare

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax