Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Minoră de 14 ani din Teiuș dată dispărută de familie. A plecat de la școală cu o mașină de ocazie spre Alba Iulia

Publicat

O minoră de 14 ani din Teiuș este căutată de familie după ce nu s-a mai întors acasă din data de 5 iunie. Fata a plecat la școală, dar nu a stat mai mult de o oră. Aceasta a plecat de la cursuri și a luat o mașină de ocazie spre Alba Iulia. Potrivit familiei, minora a fost văzută în zona Ampoi I, în aceeași zi în care a plecat de acasă, în jurul orei 10.00. 

Poliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de acasă, din oraşul Teiuş şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 iunie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați cu privire la faptul că, în 5 iunie, dimineaţa, Dariana Iulia Ciudin, de 14 ani, a plecat de la şcoala la care învaţă, din oraşul Teiuş şi nu s-a mai întors la domiciliu.

Din primele investigaţii a rezultat că minora a fost văzută ultima dată marţi dimineaţa în cartierul Ampoi din municipiul Alba Iulia.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,50 1,55 m , greutate 55 kg, păr şaten, de lungime medie, ochi căpriu, ten deschis.

La data plecării, aceasta purta tricou alb, blugi albaștri, pantofi sport de culoare vişinie şi avea un ghiozdan negru cu roz.

Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, fiind dată şi în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax