Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minoră din Blaj, cercetată penal după ce a condus un autoturism pe drum public. A fost oprită de Poliție, la Valea Lungă

Publicat

O tânără de 17 ani din Blaj este cercetată penal după ce a condus, fără permis, un autoturism. A fost oprită de Poliție, la Valea Lungă.

Potrivit IPJ Alba, marți, 15 februarie, în jurul orei 16.50, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat o minoră în vârstă de 17 ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Valea Lungă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de minoră, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rosianu

    vineri, 18.02.2022 at 09:47

    Asta se intampla in majoritatea satelor din jurul Blajului atata vreme cat politia este inexistenta dupa ora 16. Circula masinile cu numere de franta ca pe autostrada cand stiu ca nu ii poate opri politia ca de ceilalti cetateni ai satului nu se feresc si nu au nici o teama ca pot fi parati. La fel circula si tractoarele pline de noroi pe roi si cu remorci pline de gunoi de grajd care curge dupa ele fara retinerea ca politia este libera dupa programul de 8 ore si in rest e prezenta in birou si nu pe drumuri sa faca ordine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax