Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MINORA din Sebeş dată dispărută la sfârşitul săptămânii a ajuns acasă. Poliţiştii au găsit-o la domiciliul iubitului ei, în judeţul Sibiu

Publicat

Gagea Maria Alexandra Minora de 13 ani din Sebeş,  care a fost dată dispărută la sfârşitul săptămânii trecute, a ajuns acasă. Cu sprijinul poliţiştilor din Dumbrăveni, judeţul Sibiu, poliţiştii din Sebeş au identificat-o la  domiciliul unui bărbat din localitate.

Miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au găsit-o pe fata de 13 ani din Sebeş. Maria Alexandra G. se afla la domiciliul iubitului ei din localitatea Dumbrăveni, judeţul Sibiu.

Astfel, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni, poliţiştii din Sebeş au identificat-o acasă la bărbat.

Minora era dată în urmărire, fiind dispărută de la domiciliu din data de 23 octombrie. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada în care a lipsit de la domiciliu, minora s-a aflat la domiciliul prietenului său din localitatea Dumbrăveni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax