Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Minorele bătute cu biciul de către tată vor fi internate alături de mamă, într-un centru maternal din Alba Iulia

Publicat

barbat bici

Cele trei minore din comuna Stremț, care au fost bătute cu brutalitate, cu biciul, de către tatăl lor vor fi internate alături de mamă într-un centru maternal din Alba Iulia. 

Valentin Frăcea, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, a declarat pentru Alba24 că măsura internării va fi luată astăzi. Mama, alături de cele trei minore, vor putea sta în centrul maternal pe o perioadă de 6 luni.

Dacă între timp mama va dori să se întoarcă în locuința familiei, cele trei minore vor putea rămâne într-un centru de plasament.

Mai mult, este luată în calcul și varianta în care tatăl poate fi decăzut din drepturile părintești printr-o decizie judecătorească.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI ȘOCANTE: Fetițe din Alba, bătute cu biciul de tatăl acestora. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Reamintim că bărbatul, Muntean Constantin, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a aparținut magistraților de la Judecătoria Aiud.

”(…) admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud. (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului M.C. – pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 30.07.2019 până la data de 28.08.2019 inclusiv. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.(…)„ se arată în decizia judecătorilor. 

Cele trei minore în vârstă de 6, 8 și 11 ani au fost lovite crunt cu biciul de către tatăl lor, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

Copilele au fost lovite pe mâini, gât, picioare și pe spate, iar una dintre ele a fost atinsă cu biciul și pe față. 

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

sursă foto: Facebook – profil public, Muntean Constantin.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maria

    miercuri, 31.07.2019 at 17:11

    Comunist imputit, prost, incult, om care a fost facut degeaba pe lumea asta!! Un creier de gaina e mai mare decat al luí!! Mama masii de netrebnic! Mai rau este faptul ca Romania este plina d-astia…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax