Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minori din Alba Iulia, cercetaţi pentru furt de bani din jocuri mecanice

Publicat

jocuri de noroc

Doi adolescenţi de 15 ani din Alba Iulia sunt cercetaţi pentru furt calificat, fiind principali suspecţi în cazul sustragerii sumei de 2.000 de lei din trei maşini electronice de jocuri, petrecută în martie.

Joi, 5 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit identificarea principalilor suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 11 martie.

Din primele cercetări a rezultat că, în noaptea de 10/11 martie, doi minori din Alba Iulia, ambii de 15 ani au pătruns prin efracţie într-un bar din Alba Iulia, unde au forţat 3 maşini electronice de jocuri, din care au sustras suma de 2.000 lei.

Faţă de cei doi minori cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax