Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Minori din Noșlac, cercetați de polițiști. Au furat o masă de fier din curtea unei locuințe

Publicat

pol

Doi minori de 17 ani din Noșlac sunt cercetați pentru furt calificat, după ce în noaptea de 3 spre 4 martie au pătruns în curtea unui cetățean din comună și au sustras o masă de fier pe care au valorificat-o la un centru de colectare din Ocna Mureș. Prejudiciul se ridică la suma de 1.000 de lei.

Poliţiştii Postului de Poliţie Noşlac i-au identificat, miercuri, pe doi minori de 17 ani, ambii din Noşlac, care sunt principalii suspecţi de comiterea, în noaptea de 3 spre 4 martie, a unui furt de elemente metalice, din curtea unei locuinţe din comuna Noşlac.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 3,00, cei doi minori au pătruns în curtea locuinţei unui cetăţean din Noşlac şi au sustras o masă din fier în valoare de 1.000 de lei, pe care au vândut-o la un centru de valorificare a fierului vechi din Ocna Mureş. Faţă de cei doi suspecţi au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax