Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minori din Stremţ, cercetaţi de poliţişti după ce au furat o maşină din curtea unui localnic, au condus-o prin comună şi au lovit-o de un gard

Publicat

Doi adolescenţi din Stremţ sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt după ce au intrat în curtea unui localnic, au luat maşina pe care au găsit-o deschisă şi au „dat o tură” pe străzile din comună. Au avut „ghinionul” să o lovească înainte să o ducă înapoi, astfel că proprietarul a văzut autoturismul avariat şi a reclamat situaţia la poliţie.

Sâmbătă, la ora 13.15, poliţiştii Postului de Poliţie Stremţ au fost sesizaţi de către un cetăţean din comună cu privire la faptul că dimineaţa şi-a găsit autoturismul ce era parcat în curtea locuinţei, avariat la bara din spate şi portbagaj.

Poliţiştii au constatat că, în noaptea de 16/17 august, în jurul orei 1.30, M.D.B., un minor de 16 ani din comuna Stremţ, împreună cu un alt minor de 15 ani, din aceeaşi comună au pătruns în curtea locuinţei reclamantului, profitând de faptul că poarta era descuiată şi au sustras autoturismul care avea cheile în contact.

Autoturismul a fost condus pe drumurile publice de către minorul de 15 ani care, într-o încercare de efectuare a unei manevre de întoarcere, a lovit un gard, avariind astfel autoturismul, după care au parcat autoturismul în curtea locuinţei proprietarului.

Faţă de cei doi suspecţi, poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării pentru furt calificat, iar faţă de minorul care a condus autoturismul şi pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului produs ca urmare a comiterii unei infracțiuni şi distrugere.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. HEHEHE

    marți, 20.08.2013 at 11:28

    Nu sa lovit de un gard…. si nu au conduso in comuna… au sarit cu ea peste un postament cu apa dintrun sat invecinat…
    dupa ce au incercat sa o porneasca in marsalier

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax