Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MINORI la VOLAN, în Alba Iulia și Cugir. S-au ales cu dosare penale după ce au provocat accidente de circulație

Publicat

minor la volan Un minor în vârstă de 15 ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a provocat sâmbătă, un accident rutier pe strada Regimentul V Vânători din municipiu. Tânărul a sustras mașina unei cunoștințe, nu a oprit la semnalul polițiștilor, intrând ulterior în coliziune cu o țeavă de gaz și gardul unui imobil. În urma accidentului a fost rănit ușor un băiat de 18 ani, pasager în autoturism. Duminică un alt minor de 15 ani din Cugir, în timp ce conducea autoturismul neînmatriculat al mamei sale, a pierdut controlul asupra acestuia intrând în coliziune cu un gard, fără a suferi leziuni corporale.

La data de 21 martie, la ora 4.04, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce desfășurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier în municipiul Alba Iulia, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism.

Şoferul acestuia a ignorat semnalul poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui.

În dreptul imobilului cu numărul 73 de pe strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia, şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu o țeavă de gaz şi cu gardul imobilului.

Poliţiştii au constatat că autoturismul era condus de un minor în vârstă de 15 ani, din Alba Iulia, care se pare că a sustras autoturismul unei cunoştinţe, pentru a-l conduce prin Alba Iulia.

În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Alba Iulia, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a refuzat să fie transportat la spital.

Faţă de minorul care a condus autoturismul a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, furt şi vătămare corporală din culpă.

La data de 22 martie, ora 5.30, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Ion Creangă s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că un minor în vârstă de 15 ani, din Cugir, în timp ce conducea autoturismul neînmatriculat al mamei sale, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un gard, fără a suferi leziuni corporale.

Faţă de minor cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax