Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minorul de 17 ani din Blaj, acuzat că a furat un laptop din biroul unei firme din Alba Iulia, în arest preventiv pentru 30 de zile

Publicat

catuse

Minorul de 17 ani, din municipiul Blaj, faţă de care s-a luat, la data de 27 iunie, măsura reţinerii pentru 24 de ore, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Instanţa de judecată a emis pe numele tânărului, mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, acesta fiind introdus în centrul de reţinere şi Arestare Preventivă Alba.

Băiatul au furat un laptop din biroul unei firme de pe strada Mihai Viteazul din municipiul reşedinţă de judeţ. Acesta a fost ajutat de un bărbat de 47 de ani din Alba Iulia.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că aceştia sunt autori şi în alte două furturi, comise în dauna unor cetăţeni din municipiul Alba Iulia, fapte reclamate în lunile mai şi iunie 2014, iar minorul S.N.B., care este cunoscut cu antecedente penale, este autorul altor trei furturi (două furturi de telefoane mobile şi un furt de ţigări), fapte comise în zilele de 23 şi 25 iunie.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax