Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minorul de 17 ani din Măgina, găsit decedat într-un garaj, și-a provocat singur moartea. S-a intoxicat cu gaz

Publicat

aruncat etaj suicid sinucidere În urma necropsiei cadavrului minorului de 17 ani din Măgina, găsit decedat în podul unui garaj, medicii legiști au stabilit că „moartea a fost violentă şi s-a datorat intoxicării voluntare cu o substanță gazoasă”.
De altfel, cu ocazia cercetării locului faptei, efectuată de poliţişti, lângă cadavrul minorului s-a găsit o butelie cu gaz butan.Cercetările sunt continuate.

Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată, la data de 29 iulie, în jurul orelor 21,43, cu privire la faptul că un minor în vârstă de 17 ani, din Măgina, a fost găsit decedat, în podul unui garaj.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului, efectuată de echipa de cercetare deplasată la faţa locului, pe corpul minorului, nu au fost identificate urme de violenţă.
Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Aiud, urmând ca medicii legişti să efectueze necropsia şi să stabilească cauza morţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax