Connect with us
Publicitate

BLAJ

Minorul din Blaj care a furat mai multe telefoane mobile și tablete dintr-un magazin din municipiu, REȚINUT de polițiști

Publicat

furt telefon

Tânărul din Blaj, depistat de polițiști imediat după ce ar fi sustras mai multe telefoane mobile și tablete dintr-o societate comercială, a fost reținut. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 septembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 15 ani, din Blaj, care este cercetat pentru furt.

În cursul zilei de joi, 30 septembrie 2021, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Reamintim faptul că în noaptea de 28/29 septembrie 2021, polițiștii din Blaj, au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, la o societate comercială din municipiu, s-a declanșat sistemul de alarmă.

Patrula de siguranță publică, s-a deplasat imediat în zona magazinului, iar, la scurt timp, a identificat un tânăr, de 15 ani, din Blaj, asupra căruia au fost găsite cinci telefoane mobile și trei tablete, pe care le-ar fi sustras din incinta societății comerciale.

Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite societății păgubite, iar față de tânăr a fost întocmit dosar penal, pentru furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax