Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Miracolul la care a participat și Alba Iulia: Banii pentru Alessia au fost strânși, dar vor fi folosiți de un băiețel. Motivul

Publicat

Alessia, fețița de un an și jumătate bolnavă de Amitrofie Spinală Musculară de tip 1, pentru care voluntarii din toată țara, inclusiv din Alba Iulia, au strâns bani organizând târguri caritabile, a reușit să adune toată suma de bani de care avea nevoie pentru procedura medicală și pentru o perioada de după. Este vorba despre suma incredibilă de 2,5 milioane de dolare. 

Însă povestea nu se oprește aici. Una dintre organizatoarele târgului de la Alba Iulia a anunțat că Alessia a fost extrasă la loteria organizează de producătorul Novartis și va primi tratamentul Zolgensma gratuit. În aceste condiții, banii strânși vor merge la un alt copil bolnav, micuțul Ayan.

”Vă dați seama ce fericire pe familia lui Ayan, să afle dintr-o dată că are banii de tratament” a spus aceasta.

O dată la două săptămâni, producătorul tratamentului extrage 4 copii cărora le oferă un tratament gratuit, într-un program prin care vor fi extrași în final 100 de copii.

Boala de care suferă micuța duce la degradarea progresivă a musculaturii întregului corp, inclusiv a sistemului respirator.

Până acum câţiva ani, speranţa de viaţă a acestor copii era de 24 de luni. Tratamentul care opreşte evoluţia bolii se numeşte Zolgensma şi este cel mai scump medicament din lume.

Un efort extraordinar pentru a ajuta au făcut și albaiulienii, atât cei care au organizat târgul, cât și cei care l-au vizitat. Mulți oameni au donat, unii chiar la fața locului, iar alții au cumpărat dintre produsele expuse, adunând în final aproximativ 38.000 de lei. Alți 7.000 de lei au fost strânși de ei prin vânzarea unor produse online.

Mama Alessiei a postat și ea un mesaj emoționant, pe Facebook:

”Oameni dragi,

Acum două zile anunțam cea mai frumoasă veste de care credeam că sunt capabilă, aceea că ați reușit să îmi salvați copilul

Dar Dumnezeu este mare și a vrut ca această veste să devină și mai bună.

Iată că la doar două zile după ce am ajuns la suma finală, vin în fața dumneavoastră cu o veste incredibilă.

Alessia a fost extrasă ieri la loteria organizează de producătorul Novartis și va primi tratamentul Zolgensma gratuit!

Am aflat această veste ieri seara și abia mi-am putut reveni din șoc și de emoții. Nu știu să vă explic ce simt, este ca și cum Alessia a câștigat viață de două ori, o dată prin voi și o dată prin voia destinului.

În momentul în care am aflat că Alessia va primi tratamentul gratuit, am știut că este dorința lui Dumnezeu de a salva 2 copii, Alessia și Ayan.

Mă gândesc că nimic nu este întâmplător: faptul că 2.5 milioane de dolari s-au strâns atât de repede, faptul că Ayan a ieșit în calea noastră, faptul că Alessia a fost extrasă la tombolă… toate acestea sunt voința lui Dumnezeu.

Acest lucru înseamnă că toți banii strânși pentru tratamentul Alessiei îi vor reveni lui Ayan
Ayan va lua locul Alessiei la Budapesta, urmând să înceapă demersurile pentru programare și administrarea tratamentului.

Alessia, va face tratamentul în București ceea ce mă bucură enorm de mult fiindcă o călătorie până la Budapesta ar fi fost foarte obositoare pentru Alessia.

Mai mult, sunt încrezătoare că administrarea se va face foarte curând, reușind astfel să facem tratamentul chiar mai devreme decât s-ar fi făcut dacă mergeam la Budapesta.

Toate aceste vești sunt copleșitoare. Ceea ce se întâmplă este o adevărată minune. Toate eforturile voastre din ultimele luni sunt răsplătite cu bunătatea Celui de Sus, care prin voi a salvat 3 copii: Noel, Alessia și Ayan.

Vă voi ține la curent cu noutățile în ceea ce o privește pe Alessia și vă rog să rămâneți în acest incredibil grup și să continuați să salvați copii.

Ce se întâmplă în acest grup este un dar de la Dumnezeu și trebuie să continuăm să salvăm și alți copii. Minunile trebuie și continue și pentru alți copilași.

Vă mulțumesc încă o dată pentru tot ceea ce faceți. Dumnezeu vă răsplătește faptele bune și vă spune astfel să continuați să ajutați acești copii, pentru că sunteți unica lor șansă la o viață normală.

Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi și va mulțumesc pentru tot ce urmează să faceți pentru ceilalți copii care urmează să vă ceară ajutorul in acest grup. Sunteți minunați!”

🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️ Beatrice Tatariu

Geplaatst door Raluca Elena op Maandag 12 oktober 2020

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax