Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mircea Duşa: S-au pierdut contracte şi comenzi de care trebuia să beneficieze în ultima perioadă industria de apărare din Cugir

Publicat

mircea dusa Fostul ministru al Apărării, Mircea Dușa, a declarat marţi, la Cugir, că în ultimul timp s-ar fi pierdut comenzi și contracte de care trebuia să beneficieze industria de apărare din Cugir.

„Am informații că în ultimul timp s-au pierdut unele comenzi și contracte de care trebuia să beneficieze industria de apărare din Cugir. Acest lucru nu este în regulă”, a declarat Mircea Dușa, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, în ultima parte a anului s-au pierdut anumite contracte noi la export, “destul de importante din punct de vedere al valorii”, de sute de mii de dolari.

Mircea Dușa a mai spus că în calitate de parlamentar și de membru în Comisia de apărare va insista în continuare ca în principal Ministerul Economiei să se ocupe de portofoliul de comenzi pentru cele două întreprinderi din Cugir.

Dușa a fost prezent marţi, la Cugir şi Sebeş, alături de Liviu Dragnea, la evenimentele de lansare a candidaţilor PSD. În discursul său de la Cugir, s-a arătat nemulțumit de situația din oraș și cea a Fabricii de Arme Cugir:

„Cât am fost ministrul al Apărării am fost în vizite de lucru în cadrul Fabricii de Arme Cugir. Această bogăție pe care o are Cugirul, fabrica de armament, nu trebuie pierdută. Nu trebuie să uităm că datoriile istorice ale Fabricii de Armament au fost șterse. Comenzile de armament în acest domeniu sunt mari”, a declarat Mircea Duşa.

AICI, mai multe detalii despre vizita de la Cugir.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax