Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Mircea Geoană – „pedepsit” cu suspendarea temporară din PSD

Publicat

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis, luni, suspendarea timp de şase luni din funcţia de membru al partidului. Pentru această măsură au votat 16 membri ai BPN, în timp ce  în sprijinul lui Geoană au votat alţi şase. Referitor la hotărârea BPN, liderul PSD, Victor Ponta, a spus că astfel Geoană a fost sancţionat, a primit un „ultim avertisment”, precizând că „domnul Geoană trebuie să decidă dacă mai vrea sau nu să rămână în PSD”. În această situaţie de suspendare, potrivit statutului partidului, lui Mircea Geoană i-ar fi interzis să mai participe la şedinţe şi să mai facă declaraţii politice în numele social-democraţilor.

În replică, Geoană a declarat că decizia BPN de a-l suspenda este nestatutară, subliniind că hotărârea în acest sens aparţine Organizaţiei Dolj, unde acesta este înregistrat şi că dreptul de opinie în partid ar trebui să rămână necenzurat. Decizia BPN şi declaraţiile amintite ale şefului Senatului se conturează în contextul informaţiilor şi luărilor de poziţie cu privire la atitudinea lui Mircea Geoană în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax