Connect with us
Publicitate

ABRUD

Mircea Goia, noul director general interimar al Cupru Min Abrud. Mandatul lui Tiberiu Rațiu a expirat

Publicat

Cupru Min SA Abrud are un nou director general interimar în persoana lui Mircea Goia, care era până acum director adjunct.

Acesta a preluat funcția după ce lui Tiberiu Rațiu i-a expirat mandatul în fruntea companiei.

Pentru a-și păstra funcția, Rațiu ar fi trebuit să fie numit de noul Consiliu de Administrație format în baza guvernanței corporative, pe bază de selecție.

Întrucât procedurile nu au fost finalizate, Consiliul de Administrație în funcție nu a putut prelungi mandatul lui Rațiu, dar a putut numi pe cineva cu funcție de conducere din interiorul companiei.

Tiberiu Rațiu și Mirea Goia conduc Cupru Min SA Abrud de mai mulți ani. Cei doi sunt susținuți de partide politice respectiv de PNL și de PSD.

Noul director general interimar, Mircea Goia, are, potrivit propriului CV publicat pe siteul companiei, peste 30 de ani de experiență în domeniul minier (exploatări la suprafață).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 28.06.2024 at 13:03

    Ca în plitică, un mandat PSD apoi PNL şi iar PSD ş.a.m.d că nu putem pune un director că se supără aliatul. Politică de rahat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax