Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mircea Hava a reapărut ca primar pe siteul ”smart” al primăriei Alba Iulia. Informații oficiale ERONATE, pe portalul instituției

Publicat

Mircea Hava este din nou primarul municipiului Alba Iulia, aceasta dacă ne luăm după siteul primăriei.

Deși pe portal au fost inițial operate modificări, fiind adus în prim plan Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar, aceste modificări au dispărut și acum Mircea Hava a ”redevenit” șeful administrației locale.

În plus, din site a dispărut și Raul Tudorașcu, viceprimarul desemnat să preia atribuțiile lui Voicu Paul. 

În aceste condiții, o persoană neavizată nu are cum să știe cine conduce instituția, unde poate merge în audiență, cui să adreseze documente și multe altele. Desigur, portalul informează în mod eronat că Mircea Hava este disponibil pentru audiențe în fiecare zi, între orele 14 și 16.

Pe portal apare și Nicușor Moldovan, în funcția de city manager. Chiar dacă postul său a fost ”înghețat”, nici el nu este de găsit la primărie pentru că acum face parte din echipa de la Bruxelles a lui Mircea Hava.

Vezi și: Mircea Hava rămâne boss, angajații nu l-au scos. Fostul primar conduce în continuare orașul, de pe siteul instituției

De aproape 5 luni, fostul primar este europarlamentar și se află în cea mai mare parte a timpului la Bruxelles sau Strasbourg. 

Într-un oraș care face mare caz din titulatura de Smart City, simpla menținere la zi a siteului primăriei pare a fi un lucru extrem de dificil.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax