Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mircea Hava: Bugetul pe anul acesta va avea o componentă de dezvoltare de aproximativ 1-2 milioane de euro

Publicat

YouTube video

Consilierii locali din Alba Iulia vor aproba cel târziu în ședința de luna viitoare bugetul pe anul 2013. Deși finanțele municipiului au fost zdruncinate în acest an de corecțiile financiare, Mircea Hava susține că bugetul va fi în continuare unul cu o componentă de dezvoltare de aproximativ 1-2 milioane de euro.

„Și anul acesta vom avea o componentă de dezvoltare care eu zic că va trece de 1-2 milioane de euro, din păcate puțin, dar, știți prea bine, 6 milioane de euro sunt corecțiile. Ăștia erau banii pentru dezvoltare și odată o să vă arăt și toate programele de dezvoltare care le aveam pe acești bani. Va fi un buget echilibrat, în care vom încerca să ducem totul la capăt. Încă o dată repet, dacă nu aveam aceste corecții, care din fericire se vor întoarce la noi, dar mai târziu, astăzi nu aveam nici o problemă și eram chiar foarte bucuroși.

Bugetul se face din banii orașului, din păcate nu o să avem o componentă pe care am mai avut-o și anume bani pe proiecte guvernamentale. Proiectele guvernamentale sunt bazinul olimpic, este obiectul Guvernului să îl termine, celălalt Guvern a făcut 80%, acest Guvern să facă măcar 20% pentru că a promis. Avem locuințele sociale la care anul trecut nu s-a mai dat nici un ban și nici măcar nu am fost anunțați, rămânând cu o gaură de aproape 15 miliarde din care plătim noi și ANL-urile care bine că s-au terminat pentru că nu știu cine mai are curajul să înceapă altele. Astea sunt proiectele guvernamentale”, a declarat Mircea Hava.

Primarul a explicat că bugetul va fi aprobat cel mai probabil în ședința de CL de luna viitoare, deoarece încă se lucrează la el: „Nu vreau să fac un buget astăzi numai de dragul de a-l face, ca mâine să îl modific. Vreau să fie cât de cât un buget care să nu fie măcelărit în viitor, dar să poată să crească prin veniturile pe care le avem și care în Alba Iulia cresc”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax