Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO | Mircea Hava: „Când am făcut declaraţia că aş putea trece dintr-o parte în alta a fost un exerciţiu. Rămân în PDL, indiferent ce se întâmplă”

Publicat

YouTube video

Liderul PDL Alba, Mircea Hava, s-a referit, vineri, în discursul său de la evenimentul de prezentare a candidaturii lui Vasile Blaga din Alba Iulia, la declaraţia pe care a dat-o presei privind faptul că nu exclude o plecare din partid, dacă interesele privind desemnarea oraşului al cărui primar este drept capitala regiunii o cer. Hava susţine că a fost vorba doar de un exerciţiu şi că va rămâne în partid, indiferent de ce se întâmplă la alegerile interne din 23 martie.

„Cred că astăzi aţi văzut în presă o declaraţie de-a mea legată de faptul că, dacă oraşul sau judeţul, ţinutul nostru o să-mi ceară să fac ceva, voi face un lucru de-a trece dintr-o parte în alta. Şi acum zâmbesc, şi atunci când am făcut declaraţia, pentru că nu era decât un exerciţiu Şi nu spun asta pentru că aici este Vasile Blaga şi voi (n.r – reprezentanţii PDL din judeţ, inclusiv delegaţii care vor vota la Convenţia din 23 martie noua conducere a partidului), ci pentru că aşa a fost şi mă cunoaşteţi de 20 şi ceva de ani, că am rămas vertical. Am spus-o discutând despre un exerciţiu politic şi despre politicieni. Este drept că a fost o ştire extraordinară, presa a preluat-o, am şi spus – uite, vă dau ceva care să vă umple paginile. Poate am fost şi un pic, m-am gândit la mine. Acum toată lumea mă sună, de la toate agenţiile de presă. M-aş fi bucurat să mă întrebe ce am făcut cu oraşul, cu bugetul. Vă spun vouă, eu rămân aici, indiferent de ce se va întâmpla”, a declarat Mircea Hava în şedinţa la care participă Vasile Blaga şi echipa sa, alături de reprezentanţii PDL Alba, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Ovidiu

    vineri, 08.03.2013 at 16:55

    Mai bine faceai un exercitiu la matematica.

  2. Albaiulian.

    vineri, 08.03.2013 at 22:53

    Da , acest Mircea Ha(l)va ne testeaza pe noi electoratul , sa vada ce spunem despre aceasta „migrare” , dar noi , oameni buni indiferent unde „migreaza” trebuie sa-l taxam !
    Este un mare ^^^^^ politic si vrea sa evolueze pe scena politica , ca si cum a mincat usturoi si gura nu-i … miroase .

  3. mihai

    sâmbătă, 09.03.2013 at 11:54

    Probabil ca a cantarit si interesele personale, daca mai are sau nu credibilitate si castig ,daca pleaca din LPD sau se asociaza cu puterea in cazul in care nu mai iese Blaga presedinte!

  4. Happy

    duminică, 10.03.2013 at 20:07

    Eu nu am crezut nicio clipa ca vorbeati serios zilele trecute.Dar va rog ,nu mai faceti astfel de”glume”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax