Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mircea Hava comentează decizia liderilor PDL de la nivel central de a demisiona în bloc. Vezi ce s-a discutat în Colegiul Director

Publicat

Decizia conducerii PDL de la nivel central de a demisiona în bloc nu a trecut necomentată de vicepreședintele Mircea Hava. Acesta a dorit să aducă lămuriri vizavi de ceea ce s-a discutat cu adevărat în Colegiul Director pentru a evita eventuale speculații apărute în presă.

Nu a fost nici măcar tensionată treaba, poate s-a ridicat vocea de câteva ori, dar nu au fost nici atacuri sau alte lucruri vehiculate în presă. Este drept că, în momentul în care s-a discutat demisia, am spus că nu îmi voi da demisia pentru că nu înţeleg de ce aș face-o, dar eram convins că vreau să fac lucrul ăsta. Ne-am dat demisia toți, pentru că toți suntem responsabili nu numai de rezultate, dar și de anumite lucruri care s-au petrecut și pe care populația nu le-a înțeles. Dar noi nu am înțeles că, dacă din poziţia de om politic nu poți să explici oamenilor ceea ce faci și să îi faci să înțeleagă că ceea ce faci este pentru ei, nu împinge cu bocancul, pentru că nu îți faci decât rău. Toți trebuia să demisionăm, pentru că toți suntem vinovați, suntem vinovați de faptul că nu am înțeles că, dacă oamenii nu vor să le faci, nu trebuie să le faci. Nici astăzi nimeni nu a înțeles că este mult mai  nociv un TVA mărit, decât tăieri salariale”, a explicat Mircea Hava.

Reamintim că, joi, conducerea PDL a demisionat în bloc, iar din funcțiile de conducere ale partidului au plecat toți membrii, în frunte cu președintele Emil Boc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. un extraterestru

    vineri, 15.06.2012 at 15:10

    sanatate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax