Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mircea Hava confirmă candidatura lui Dorin Nistor la Primăria Sebeş: „Deja am hotărât că el va fi”

Publicat

Primarul Mircea Hava a confirmat candidatura directorului OIR POSDRU Centru, Dorin Nistor, la Primăria Sebeş. Acesta a explicat că alegerea candidatului se va realiza în urma unui sondaj în rândul cetăţenilor, dar că Nistor are toată susţinerea PDL Alba.

„Sondăm pentru a vedea care este dorinţa cetăţenilor, pentru că asta dorim să aflăm, iar la sondaj se va da drumul cât mai repede. Vor intra în sondaj cei care ştim că o să candideze, de la noi sigur Dorin Nistor şi de la ei o să vedem cine candidează. La Sebeş cine candidează hotărăşte organizaţia locală şi deja au hotărât că va fi domnul Nistor, vom merge cu el”, a declarat Mircea Hava.

Mircea Hava a explicat că pe lista candidaţilor  la Primăria Sebeş nu se regăseşte şi deputatul Clement Negruţ, contrar a tot ceea ce s-a vehiculat în ultima perioadă, iar motivul ar fi acela că Negruţ nu îşi doreşte acest lucru: „Domnul Clement Negruţ are altceva de făcut şi niciodată nu a dorit. Într-o chestiune de genul ăsta trebuie să înţelegeţi că trebuie să vrei tu prima dată, tu, ca om ,să vrei să candidezi sau să vrei să faci ceva”.

Vezi declaraţiile primarului Mircea Hava:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. mihaita

    marți, 13.03.2012 at 12:17

    Este o decizie logica si normala, deoarece Dorin Nistor va castiga alegerile !!!

  2. has

    marți, 13.03.2012 at 17:30

    mai mult de 10% la alegeri asta nu ia. Cum nu vrea Negrut sa candideze? vezi testul de sinceritate. Halal sinceritate domnule primar!

  3. vintan

    miercuri, 14.03.2012 at 14:00

    ..daca voi nu ma vreti ,eu va vreau !!!…imi las familia,sotia, copii si ma mut l;a sebes ..pe stefan cel mare…voi fi sluga pt havele., elis,. nike, …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax