Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Mircea Hava la Capsula Timpului: Fiți veseli! Fiți bucuroși, că sunteți la Alba Iulia la 100 de ani de România

Publicat

”Fiți veseli! Fiți bucuroși!”, le-a urat primarul Mircea Hava celor prezenți la dezvelirea sculpturii de bronz ”Capsula Timpului” din Alba Iulia. De asemenea primarul le-a mai transmis celor veniți în Cealaltă Capitală cu ocazia Centenarului să se bucure de Alba iulia, locul în care a pornit ceasul României.

Prezent pentru a inaugura, sculptura de bronz ”Capsula Timpului” situată în șanțurile Cetății Alba Carolina, primarul municipiului, Mircea Hava, le-a urat celor prezenți să fie bucuroși că se află la Alba Iulia, în locul în care a pornit ceasul României.

capsula timpului

”Astăzi este o zi minunată pentru voi, mâine va fi și o zi și mai minunată, și un lucru deosebit. Nu știu cum simțiți voi, eu poate simt altfel, să fii mâine aici la Alba Iulia, la 100 de ani de România,  în locul în care a pornit ceasul României.

Noi am făcut tot ce am făcut pentru România. A fost, să știți, o muncă colosală. Acum trei luni de zile aici nu exista nimic, să veniți diseară aici, să vă bucurați de monument, să vă bucurați că sunteți aici.

capsula timpului

Bucurați-vă!  Nu o să vă spun români veniți la Alba Iulia, pentru că românii vin la Alba Iulia. Vă spun un singur lucru, fiți veseli, fiți bucuroși că suntem împreună aici și că serbăm Centenarul. Încercați, forțați-vă!”, a declarat primarul Mircea Hava.

Capsula Timpului este o sculptură ce ar urma să fie deschisă peste 100 de ani, în data de 1 decembrie, 2118. În capsulă au fost incluse mesajele a peste 200 de români remarcabili ai prezentului.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. KiX

    vineri, 30.11.2018 la 22:57

    Nea Mircea cum sa facem sa ramai primar ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN de fenomene METEO PERICULOASE. Cetățenii sunt sfătuiți să se adăpostească

Publicat

vant

Un COD GALBEN de fenomene meteo periculoase a fost emis în această seară de meteorologi. Se anunță viscol și intensificări ale vântului care vor atinge 55-65 de km/h. Atenționarea este valabilă între orele 23.00- 05.00. Cetățenii sunt atenționați că urmează o perioadă de vreme severe și li se recomandă: – Recomandăm conducătorilor auto să se […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO Ninsoare și viscol pe Autostrada Sibiu-Sebeș. Drumarii intervin cu utilajele pentru curățarea zăpezii de pe șosea

Publicat

drumari

A început să ningă în mai multe regiuni din România, iar drumarii au fost deja nevoiți să întervină pe mai multe drumuri naționale și chiar pe autostrăzi. Ninsoarea și vântul puternic au ajuns acum și pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș. ”Ninsoarea puternică de la Brasov s-a mutat acum pe Sibiu” a anunțat purtătorul de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ordinul care reglementează taxa impusă băncilor și impozitarea veniturilor din jocuri de noroc, publicat de ANAF

Publicat

ANAF a publicat Ordinul care reglementează declararea noilor taxe introduse de OUG nr. 114/2018, respectiv taxa pe activele financiare datorate de instituțiile bancare și taxa pe veniturile din jocuri de noroc organizate online. Prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr.114 din 28 decembrie 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Bani de la stat pentru alegeri: Dacă va candida, Mircea Hava va putea cheltui 1,5 milioane de lei la europarlamentare

Publicat

colaj europarlamentare

Printr-o ordonanță de urgență, Guvernul României, a decis că banii primiți drept subvenții de către partidele poltitice pot fi folosiți în campaniile electorale. Cum românii sunt așteptați la urne de două ori în 2019, pentru europarlamentare și la sfârșit de an pentru alegerea președintelui, la ”umbra” conflictelor din justiție, OUG-ul a trecut fără a face […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate