Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Mircea Hava la Capsula Timpului: Fiți veseli! Fiți bucuroși, că sunteți la Alba Iulia la 100 de ani de România

Publicat

”Fiți veseli! Fiți bucuroși!”, le-a urat primarul Mircea Hava celor prezenți la dezvelirea sculpturii de bronz ”Capsula Timpului” din Alba Iulia. De asemenea primarul le-a mai transmis celor veniți în Cealaltă Capitală cu ocazia Centenarului să se bucure de Alba iulia, locul în care a pornit ceasul României.

Prezent pentru a inaugura, sculptura de bronz ”Capsula Timpului” situată în șanțurile Cetății Alba Carolina, primarul municipiului, Mircea Hava, le-a urat celor prezenți să fie bucuroși că se află la Alba Iulia, în locul în care a pornit ceasul României.

capsula timpului

”Astăzi este o zi minunată pentru voi, mâine va fi și o zi și mai minunată, și un lucru deosebit. Nu știu cum simțiți voi, eu poate simt altfel, să fii mâine aici la Alba Iulia, la 100 de ani de România,  în locul în care a pornit ceasul României.

Noi am făcut tot ce am făcut pentru România. A fost, să știți, o muncă colosală. Acum trei luni de zile aici nu exista nimic, să veniți diseară aici, să vă bucurați de monument, să vă bucurați că sunteți aici.

capsula timpului

Bucurați-vă!  Nu o să vă spun români veniți la Alba Iulia, pentru că românii vin la Alba Iulia. Vă spun un singur lucru, fiți veseli, fiți bucuroși că suntem împreună aici și că serbăm Centenarul. Încercați, forțați-vă!”, a declarat primarul Mircea Hava.

Capsula Timpului este o sculptură ce ar urma să fie deschisă peste 100 de ani, în data de 1 decembrie, 2118. În capsulă au fost incluse mesajele a peste 200 de români remarcabili ai prezentului.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. KiX

    vineri, 30.11.2018 la 22:57

    Nea Mircea cum sa facem sa ramai primar ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Sediul ISU Alba, iluminat în culorile drapelului național

Publicat

isu

Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a devenit tricolor, de vineri seară, grație unei instalații de iluminat. Culorile sunt cele ale steagului României, a transmis un cititor Alba24. ”Sediul pompierilor din Alba, la ceas de seară. Așa ar trebui să fie sediile tuturor autorităților publice de la noi în oraș. Cred că oferă prestanță instituțională, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Protest inedit al USR PLUS Alba, la finalul campaniei electorale, pe drumul dintre Alba Iulia și Sebeș

Publicat

p

Mai mulți membri și simpatizanți din USR și PLUS au încheiat campania electorală printr-un marș de la Alba Iulia la Sebeș. Inițiativa a avut ca scop mobilizarea electoratului să meargă la vot, dar și un protest la adresa actualei guvernări, care trebuia să finalizeze în 2017 tronsonul de autostradă de la Alba Iulia la Sebeș, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: INCENDIU la o staţie de asfalt din Drâmbar, lângă Alba Iulia. A luat foc ghereta paznicului unităţii

Publicat

Pompierii din Alba Iulia au fost chemaţi să intervină, vineri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o staţie de asfalt din Drâmbar, lângă Alba Iulia. Din primele date, a fost cuprinsă de flăcări ghereta de aproximativ 2 mp, folosită de paznicul unităţii. În apropiere se află un rezervor de motorină, însă potrivit ISU Alba […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ionuț Zincă și Tamas Bogya, de la CS Unirea Alba Iulia, în loturile naționale de seniori la Orientare

Publicat

CS Unirea Alba Iulia

Ionuţ și Tamas Bogya, de la CS Unirea Alba Iulia au fost incluşi în loturile naționale de seniori la Orientare, în urma ultimelor competiţii, ce au contat ca etape de selecție. Ionuţ Zincă este pe primul loc al ierarhiei și Tamas Bogya este pe locul 4. Pe pozițiile 2 și 3 se regăsesc sportivii Roman […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate