Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Mircea Hava la Capsula Timpului: Fiți veseli! Fiți bucuroși, că sunteți la Alba Iulia la 100 de ani de România

avatar

Publicat

Publicitate

”Fiți veseli! Fiți bucuroși!”, le-a urat primarul Mircea Hava celor prezenți la dezvelirea sculpturii de bronz ”Capsula Timpului” din Alba Iulia. De asemenea primarul le-a mai transmis celor veniți în Cealaltă Capitală cu ocazia Centenarului să se bucure de Alba iulia, locul în care a pornit ceasul României.

Prezent pentru a inaugura, sculptura de bronz ”Capsula Timpului” situată în șanțurile Cetății Alba Carolina, primarul municipiului, Mircea Hava, le-a urat celor prezenți să fie bucuroși că se află la Alba Iulia, în locul în care a pornit ceasul României.

capsula timpului

”Astăzi este o zi minunată pentru voi, mâine va fi și o zi și mai minunată, și un lucru deosebit. Nu știu cum simțiți voi, eu poate simt altfel, să fii mâine aici la Alba Iulia, la 100 de ani de România,  în locul în care a pornit ceasul României.

Noi am făcut tot ce am făcut pentru România. A fost, să știți, o muncă colosală. Acum trei luni de zile aici nu exista nimic, să veniți diseară aici, să vă bucurați de monument, să vă bucurați că sunteți aici.

capsula timpului

Bucurați-vă!  Nu o să vă spun români veniți la Alba Iulia, pentru că românii vin la Alba Iulia. Vă spun un singur lucru, fiți veseli, fiți bucuroși că suntem împreună aici și că serbăm Centenarul. Încercați, forțați-vă!”, a declarat primarul Mircea Hava.

Capsula Timpului este o sculptură ce ar urma să fie deschisă peste 100 de ani, în data de 1 decembrie, 2118. În capsulă au fost incluse mesajele a peste 200 de români remarcabili ai prezentului.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. avatar

    KiX

    vineri, 30.11.2018 la 22:57

    Nea Mircea cum sa facem sa ramai primar ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

EVENIMENT

STAREA PÂRTIILOR la Şureanu, Arieşeni şi Arena Platoş din Păltiniş. Unde se poate schia

avatar

Publicat

zapada, partie, schi, telesaun, sureanu

Pârtiile din județul Alba și împrejurimi sunt gata să primească turiștii la zăpadă. Atât la Domeniul Schiabil Șureanu cât și la Arieșeni sau Arena Platoș din Păltiniș sunt condiții bune pentru practicarea sporturilor de iarnă.Vă prezentăm starea pârtiilor la Şureanu şi Arieşeni (judeţul Alba) şi Păltiniş – Arena Platoş (Sibiu), în perioada 14-20 decembrie:Domeniul Schiabil […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

SINUCIDERE la Cugir. Un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac, pe o stradă din oraș

avatar

Publicat

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Cugir a fost găsit, miercuri noaptea, spânzurat de o creangă a unui pom aflat în fața unui bloc, pe o stradă din oraș. Se pare că bărbatul a fost găsit de un cetățean care locuiește într-un imobil situat pe strada Rozelor din oraș, miercuri, 12 decembrie, în […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Muncii: Agresorii din cazurile de violență domestică vor beneficia de consiliere psihologică gratuită

avatar

Publicat

psiholog sedinta

Agresorii din cazurile de violență domestică pot beneficia de consiliere psihologică, atât în cadrul unor servicii de specialitate publice, cât și private. Măsura poate fi dispusă de către instanţele judecătoreşti competente în sarcina agresorului, în soluţionarea cazurilor de divorţ, în care s-a reţinut culpa unuia dintre soţi cu privire la săvârşirea unor fapte de violenţă […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Cititori fideli și instituții publice premiate de Biblioteca ”Lucian Blaga” din Alba. Concert Paula Seling

avatar

Publicat

Cititori fideli, instituții administrative și culturale din Alba alături de mass-media au fost premiați în Gala Premiilor Bibliotecii ”Lucian Blaga” din Alba, ce a avut loc miercuri seară în incinta Alba Mall. Evenimentul a culminat cu un concert susținut de solista Paula Seling.Gala de miercuri seară a fost deschisă de tânăra actriță, Cătălina Mihăilă a […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate