Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Mircea Hava la Capsula Timpului: Fiți veseli! Fiți bucuroși, că sunteți la Alba Iulia la 100 de ani de România

Publicat

YouTube video

”Fiți veseli! Fiți bucuroși!”, le-a urat primarul Mircea Hava celor prezenți la dezvelirea sculpturii de bronz ”Capsula Timpului” din Alba Iulia. De asemenea primarul le-a mai transmis celor veniți în Cealaltă Capitală cu ocazia Centenarului să se bucure de Alba iulia, locul în care a pornit ceasul României.

Prezent pentru a inaugura, sculptura de bronz ”Capsula Timpului” situată în șanțurile Cetății Alba Carolina, primarul municipiului, Mircea Hava, le-a urat celor prezenți să fie bucuroși că se află la Alba Iulia, în locul în care a pornit ceasul României.

capsula timpului

”Astăzi este o zi minunată pentru voi, mâine va fi și o zi și mai minunată, și un lucru deosebit. Nu știu cum simțiți voi, eu poate simt altfel, să fii mâine aici la Alba Iulia, la 100 de ani de România,  în locul în care a pornit ceasul României.

Noi am făcut tot ce am făcut pentru România. A fost, să știți, o muncă colosală. Acum trei luni de zile aici nu exista nimic, să veniți diseară aici, să vă bucurați de monument, să vă bucurați că sunteți aici.

capsula timpului

Bucurați-vă!  Nu o să vă spun români veniți la Alba Iulia, pentru că românii vin la Alba Iulia. Vă spun un singur lucru, fiți veseli, fiți bucuroși că suntem împreună aici și că serbăm Centenarul. Încercați, forțați-vă!”, a declarat primarul Mircea Hava.

Capsula Timpului este o sculptură ce ar urma să fie deschisă peste 100 de ani, în data de 1 decembrie, 2118. În capsulă au fost incluse mesajele a peste 200 de români remarcabili ai prezentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. KiX

    vineri, 30.11.2018 at 22:57

    Nea Mircea cum sa facem sa ramai primar ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax