Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mircea Hava: „Mulţumesc albaiulienilor şi tuturor locuitorilor din judeţul Alba pentru felul matur în care au decis viitorul”

Publicat

mircea hava Renaşterea României în care ne-am încăpăţânat să credem şi să sperăm cu toţii s-a întâmplat într-o noapte de noiembrie. De aici ar putea începe şi trebuie să înceapă viitorul în România şi, mai ales, pentru România.

Sunt absolut conştient că nimeni din clasa politică nu are dreptul să îşi aroge un merit suprem pentru această victorie uriaşă a a normalităţii. Nici Iohannis, nici Hava, niciun partid şi nicio alianţă. Ea este numai şi numai a românilor, de la Tărtăria până în Torino sau Toronto. Ea este simbolul unei generaţii care, mai repede şi mai direct decât cele dinainte, dincolo de opţiune, a ştiut să spună „nu!” ameninţării unei întoarceri în trecut. Pe scurt, facebook a învins dogma.

O mobilizare fără precedent, o stare de spirit pe care mulţi o credeau pierdută, o forţă şi o conştiinţă civică pe care mulţi le considerau controlate şi anihilate au făcut diferenţa. Sistemul imunitar al acestei ţări necăjite şi umilite s-a activat în ceasul al 12-lea şi a repus România pe drumul ei normal, european.

„Indiferenţii” au făcut diferenţa.

Acestea cred că au fost argumentele supreme ale Marii Renaşteri din noiembrie.

Şi pentru acestea nu vreau decât să vă mulţumesc, albaiulienilor şi tuturor locuitorilor din judeţul Alba, pentru numărul nesperat de mare în care aţi ieşit la vot şi pentru felul matur în care aţi decis viitorul.

De aici încep responsabilităţile. Imense, atât pentru cei care aţi ales Iohannis, cât şi pentru tabăra opusă, pentru că, tot români fiind, au acelaşi drept de a le fi bine.

E, de acum, datoria noastră, de la noul preşedinte până la ultimul funcţionar, să vă arătăm că speranţele voastre au fost înţelese şi să facem tot ce depinde de noi pentru a le îndeplini.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax