Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mircea Hava nu merge la vot, la referendum: „Nu pot să particip la o asemenea mascaradă”

Publicat

Liderii PDL Alba susţin că nu se prezintă la vot în 29 iulie, când cetăţenii sunt chemaţi să-şi exprime opţiunea privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu. După ce preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, care este şi secretar general adjunct al PDL, anunţase că nu merge la vot la referendum şi, mai mult, îndemna şi pe restul albaiulienilor să rămână acasă, „la umbră” – opinie susţinută şi de deputatul PDL Clement Negruţ, primarul Mircea Hava şi vicepreşedinte PDL la nivel naţional, dovedeşte aceeaşi atitudine:

„Noi mergem la vot atunci când se fac votările. O să mergem la iarnă, în 2 decembrie, când vor fi votările pentru Parlamentul României, o să mergem peste un an, când vor fi votările pentru preşedinte. La asemenea mascaradă şi mai ales cum sunt organizate, nu participăm. Cu durere în suflet o spun: este pentru prima dată când nu participăm la vot. Nu pot să particip la o asemenea mascaradă şi la un lucru pe care cineva vrea să-l facă. Mâine se va supăra Ponta pe Antonescu şi o să-l demită pe Antonescu şi pe urmă iar o să mă cheme la vot. Această bătaie de joc perpetuă noi nu o mai acceptăm”, a declarat, pentru Mediafax, liderul PDL Alba, Mircea Hava.

Dacă membrii PDL Alba susţin că nu se vor prezenta la referendum, semnale similare vin şi din alte organizaţii din ţară.

Reprezentanţii PDL la nivel naţional au hotărât, marţi, că nu participă la referendum, în condiţiile în care preşedintele suspendat, Traian Băsescu declarase anterior că: „Sunt lideri PDL care vor să câştig la referendum prin nerealizarea cvorumului. Aici drumurile noastre se despart”.

Reamintim că pentru validarea organizării referendumului din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu este necesară prezenţa la vot a jumătate plus unu dintre alegătorii înscrişi pe listele electorale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

12 Comentarii

12 Comentarii

  1. vali

    luni, 23.07.2012 at 22:29

    ‘mascarada’ – veniti ma pdl-lor cu argumente mai serioase

  2. mascarada

    luni, 23.07.2012 at 22:50

    cred ca este o greseala de dactilografiere:)

    Se va citi corect ” Aceasta mascarada nu va participa la referendum”

  3. cineva din Alba

    marți, 24.07.2012 at 08:32

    acum că nu mai are STS-ul nu mai poate fura 2-3 mil de voturi,cu care era sigur că va cîştiga.mai bine lîngă o „paiaţă” decît lîngă o „EPAVĂ”.

  4. un nemultumit

    marți, 24.07.2012 at 10:08

    domnule primar, probabil ca daca va recunoasteti dvs. si partidul care-l reprezentati, incompetenta….. romanii va vor acorda cateva voturi pentru sinceritate desi….. acest aspect este inexistent in randurile dvs. de ce va ascundeti in spatele vorbelor destul de mestesugite de altfel de ce nu iesiti in fata sa explicati romanilor cat de mult bine doriti romainei si apoi sa cereti sa va voteze sa vina la vot ca doar vorbiti atat de mult de democratie…. votul reprezinta esenta democratiei…. sau gresesc eu??????? sau democratia PDL nu e egala cu democratia europeana spre care aspiram cu totii. ce parere aveti???

  5. Praf

    marți, 24.07.2012 at 10:17

    Daca aceste persoane din USL asteptau pana la alegeri era un capat de lume ?
    Nu vedeti unde suntem cu euro din cauza acestor persoane ? Intelegeti oamenilor ca noi nu producem mai nimic si cu cat creste euro cu atat cresc preturile.
    Domnul Ponta (zis si xerox) putea sa stea si el linistit pana la alegeri, castiga fara drept de apel si nu crea aceasta debandada.
    Nu vreau sa zic ca Basescu e bun dar nici acesti 2 iresponsabili care au impins tara asta mai mult spre prapastie.
    Dn-l Hava are din partea mea tot respectul pentru taria de caracter de care da dovada.
    Un singur lucru as vrea sa ii reprosez ” Dn-le Hava incearca sa atragi investitorii pentru a crea mai multe locuri de munca”

  6. Ovidiu

    marți, 24.07.2012 at 10:20

    Si noi ne-am saturat sa traim in aceasta tara, mascarada voastra. Ne-am saturat de salarii de mizerie,de lipsa de respect, de licitatii cu dedicatie, de minciuna voastra, de lipsa de bun simt, de furturile pe care le faceti in mod legal, de promisiuni desarte. Sa traiti bine!

  7. vali anghel

    marți, 24.07.2012 at 10:47

    Oamenilor,trezitiva la realitate!!!
    Nu vedeti ca in spatele celor doi”politicieni”se afla ION ILIESCU? La-ti vazut doar ca in ziua suspendarii d-lui Basescu, acesta era in mijlocul celor doi” feti frumosi” ai USL care nu vor altceva decat sa ajunga la putere cu orice pret, pacalind pensionarii, bugeterii si celelalte categorii sociale.
    Inainte de suspendare d-lui Basescu, dl Ponta a promis ca in luna IUNIE, pensionarii si bugetarii isi vor primii toti banii retinuti de CASS, precum si cei 25% de la bugetari, pana la finele acestei luni.A fost o minciuna !!!!!! A impartit suma in 16 transe.De ce ??? Se laudau ca sunt bani.Acum nu-i mai au???
    Au promis locuri de munca penbtru someri si tinerii absolventi de liceie si facultati.Care locuri,unde? Vreti mai multe minciuni lansate de aceasta coalitie ? Chear doriti ca in aceasta tara sa se instaleze dictatura acestei coalitii ?Vocabularul pe care il folosesc acesti doi ,nu corespunde cu functiile la nivel inalt in stat la care aspira.
    Asteptati sa decida opozitia , astazi ,ce se va intampla pe data de 29 iulie si aparati democratia acestui stat de drept.

    • vedenii

      marți, 24.07.2012 at 12:48

      nu mai aberati cu Iliescu….Basescu a facut la fel de mult rau tarii.,…si in ca mai face.
      Iliescu este „un bunicuta” al carui nume voi PDL-istii il scoateti la inaintare in lipsa de argumente…..

  8. raul

    marți, 24.07.2012 at 12:20

    Daca toti boicotati acest referendum ar fi bine , pentru noi prostimea , sa boicotati si alegerile din iarna.

  9. radu

    marți, 24.07.2012 at 13:51

    1 EURO = 5 RON

    Multumesc USL !

  10. cucu

    marți, 24.07.2012 at 15:46

    Ponta si cu Crin iar si-o trag putin !

  11. anonim

    marți, 24.07.2012 at 16:55

    bullshit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax