Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mircea Hava, primul care face „Testul de Sinceritate” la Alba24. Vezi cum a răspuns la întrebările jurnalistului Dan Lungu

Publicat

„Testul de sinceritate”, primul talk show online din judeţul nostru difuzat exclusiv de Alba24,  aduce în faţa cititorilor noştri persoane care au un cuvânt de spus în administraţia locală şi judeţeană, politică, mediu de afaceri sau instituţii publice.

Tema emisiunii: politica locală, iar albaiulienii au ocazia să afle direct de la preşedintele PDL Alba cum se pregăteşte partidul aflat la Putere pentru următoarele alegeri, care sunt posibilii candidaţi, dar şi unde anume se poziţionează partidul, în faţa electoratului, în raport cu Opoziţia.

Cititorii Alba24 au putut adresa întrebări invitatului,  exclusiv pe tematica emisiunii, prin comentarii la articolul- promo de pe site şi pe adresa redactie@alba24.ro.

Timp de 35 de minute, moderatorul emisiunii, jurnalistul Dan Lungu a adresat întrebări invitatului. O parte dintre acestea au provenit de la cititorii Alba24.
Deşi tema predilectă aleasă de cei doi a fost politica, inevitabil au fost atinse şi probleme administrative ale oraşului.
Vă prezentăm câteva întrebări şi răspunsuri din emisiune, însă pentru savoarea dialogului vă invităm să vedeţi înregistrarea:
La întrebarea “se trăieşte bine în Alba Iulia?” – o referire la sintagma lansată de preşedintele Băsescu “Să trăiţi bine !”,  Hava – preşedintele PDL Alba a răspuns: “Nu pot să spun că se trăieşte bine în Alba Iulia. V-aş minţi să spun lucrul ăsta. Sunt oameni care trăiesc bine şi foarte bine, sunt oameni care nu trăiesc bine. (…) însă de foarte multe ori trebuie să te ajuţi tu pe tine.”
Alte întrebări din timpul emisiunii:

Vă afectează protestele din stradă?

Vă e teamă că veţi pierde alegerile?

Ce vă deranjează cel mai mult în lupta politică?

Vă este frică de vreun contracandidat?

Vă este teamă că domnul Potor va “da din casă” în campania electorală?

Mircea Hava a răspuns şi la unele întrebări adresate de cititori:

Sunteţi mulţumit de prestaţia parlamentarilor PDL de Alba, îşi merită banii?

Mai rămân consilierii actuali pe listele PDL?

Când aţi mai fost pe la DNA?

La finalul emisiunii, Mircea Hava a fost rugat să facă testul final de sinceritate şi să răspundă la o întrebare adresată de liderii Opoziţiei – Teodor Atanasiu, PNL şi Ioan Dîrzu – PSD.
Vă lăsăm să descoperiţi ce întrebări i-au adresat cei doi şi ce răspunsuri a dat Mircea Hava.
Emisiunea cu Mircea Hava va rămâne pe site toată săptămâna, iar ulterior va fi introdusă în arhivă şi veţi avea în continuare acces la ea.
Vizionare plăcută!.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. profu

    vineri, 27.01.2012 at 15:13

    Rectorul Achim de la Universitate va fi in listele consilierilor PDL la Alba Iulia?

  2. eu

    vineri, 27.01.2012 at 15:51

    Este multumit de prestatia parlamentarilor PDL? isi merita banii pe care ii primesc?

  3. ezio

    vineri, 27.01.2012 at 16:32

    Dle Primar, care sunt top 3 prioritati (concret) pentru dezvoltarea orasului in urmatorii 5-10 ani? Multumesc

  4. andreig

    vineri, 27.01.2012 at 16:35

    Ce părere aveți despre posibilitatea trecerii Arhiepiscopiei de Alba în subordinea Mitropoliei Ardealului, cu sediul la Sibiu?

  5. ilie

    vineri, 27.01.2012 at 16:45

    veti finaliza lucrarile la bazin?

  6. HOREA

    vineri, 27.01.2012 at 16:47

    NU CREDE CA AU TOTI( CEI PORTOCALII) O RASPUNDERE PENTRU INTENTIA NEDEMOCRATICA DE A ANULA ALEGERILE LOCALE DIN IUNIE SI AMESTECAREA LOR CU CELE PARLAMENTARE DIN NOIEMBRIE !?? MAI ALES ACUM CA LEGEA A FOST DECLARATA NECONSTITUTIONALA- NICI CEAUSESCU NU A VORBIT DE ANULAREA UNOR ALEGERI ?!

  7. raul

    vineri, 27.01.2012 at 17:02

    cat il mai tine in brate pe d-nul Constantinescu , respectiv SC Salprest avand in vedere ca licitatia pentru concesionarea serviciului de salubrizare din Alba Iulia trebuia facuta de ceva timp ?

  8. Bogdan

    vineri, 27.01.2012 at 17:16

    Ce solutii aveti pentru a pastra tinerii in oras? Ce le puteti oferi acestora avand in vedere ca marea majoritatea pleaca in alte orase ( Cluj, Sibiu, Timisoara, etc)

  9. Mircea TRIFU

    luni, 30.01.2012 at 18:05

    Cum ati reusit sa administrati atat de ineficient banii orasului???De ce in timp primaria are datorii imense la banci cheltuiti banii pe calendare,sarbatori,excursii si de unde ati mostenit iresponsabilitatea asta in a cheltui banii altora???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax