Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mircea Hava prinde un loc eligibil de europarlamentar. Patru politicieni cu legături în Alba, pe locuri eligibile pe lista PSD-PNL

Publicat

Mircea Hava prinde un loc eligibil de europarlamentar, potrivit unor surse confirmate de Alba24.

Liberalii și-au definitivat lista cu principalii lideri de partid care vor candida pe locuri eligibile. PSD va face același lucru, joi.

Astfel, potrivit deciziei PNL (care încă nu a fost anunțată public), Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Daniel Buda, Adina Vălean, Siegfried Mureșan, Mircea Hava și Gheorghe Falcă sunt candidații liberali cu șanse care vor intra pe lista comună cu PSD.

Decizia a fost luată miercuri seară la Vila Lac, potrivit G4Media.

Prezența lui Hava pe un loc eligibil rezolvă o problemă importantă în PNL Alba și lasă loc liber lui Gabriel Pleșa pentru încă un mandat de primar.

Dacă ar fi fost lăsat pe dinafară, Hava ar fi putut candida (chiar și independent) la Primăria Alba Iulia și ar fi fost un contracandidat serios pentru Pleșa.

Lista comună PSD – PNL: Surse

Potrivit unor surse ale presei centrale, lista comună a PSD și PNL, ar putea arăta așa:

1. Ramona Chiriac
2. Mihai Tudose
3. Rareș Bogdan
4. Gabriela Firea
5. Dan Motreanu
6. Claudiu Manda
7. Daniel Buda
8. Vasile Dîncu
9. Adina Vălean
10. Victor Negrescu
11. Dragoș Benea
12. Siegfried Mureșan
13. Dan Nica
14. Mircea Hava
15. Maria Grapini
16. Gheorghe Falcă
17. Gheorghe Cârciu
18. Alina Gorghiu

Pe ea se remarcă 4 politicieni care au legătură cu județul Alba.

Rareș Bogdan este născut și crescut la Ocna Mureș, într-o familie foarte cunoscută la nivel local.

Dan Motreanu este un liberal vechi din Alba. A fost consilier județean și angajat al ADR Centru, înainte să plece definitiv la București.

Mircea Hava este cel de-al treilea candidat liberal de Alba aflat pe un loc eligibil.

Cel de-al patrulea, Victor Negrescu, conduce filiala PSD Alba, ca interimar.

„Mircea Hava fost validat azi pe locul 6 pe lista de alegeri europarlamentare, din partea PNL, loc eligibil 100%! Ion Dumitrel a fost validat la președinția CJ, iar Gabriel Plesa la Primăria Alba Iulia! Sunt cei mai buni și votați oameni ai PNL Alba pentru aceste funcții!”, a scris deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. pilu

    joi, 21.03.2024 at 16:14

    Iată că s-a indeplinit pohta ce-am pohtit. Încă patru ani de lâncezeală pe bani fără număr şi câte un peticel de hârtie scris în dorul lelii, o dată la două luni prin presă.Nu-i mai bine aşa, decât să se chinuie să candideze deageaba ? Te-a salvat partidul remorcă.

  2. Codru

    joi, 21.03.2024 at 20:20

    Domnul Pilu, de lista candidatilor nu spuneti nimic O fi vreunul sub 40 de ani, eu nu cred, o intinerire, o svhimbare de generatie. Ma mir dupa judecand dupa legea crestina nu le este rusine, tot ei, aceiași… Toată Biblia se rezumă la doua porunci: Sa iubesti pe Dumnezeu ai pe aproapele tau ca pe tine însuși, adica să nu fim avari, lacomi… să-i mai lasam și pe semenii nostri. Stati linistit ca vreo 3 ani nu o sa mai vezi comentarii de la cei de mai sus, eventual in apropierea alegerilor viitoare pentru noi mandate.
    O remarcă, oare ziarul asta nu-l citeste nimeni de nu apar comentarii

  3. pilu

    joi, 21.03.2024 at 20:45

    CODRU
    Măi nea Codrule, după pseudonim,eu nu am treabă cu lista, eu am treabă cu elefanţii bătrâni, de vârsta treia, care în loc să-şi vadă de nepoţi, hălăduie de-a creanga prin PE şi nu găsesc baia.Nu ştiu ce rol are Biblia în politică, la asta nu mă prea pricep.

  4. Abureală

    vineri, 22.03.2024 at 08:00

    Se pare ca nu doar popii nu ies la pensie ci și politicienii. Uita însă că răul pe care ppe, pnl și psd îl fac zilnic românilor poate fi combătut votând împotriva lor !

  5. al doilea

    vineri, 22.03.2024 at 08:58

    este 5 ani mandatul mah sărăcie.. cred ca iti iasa ciuda prin piele si frustrarea.. ai tensiunea 10000 cu 7000, nu stiu cum poti trai asa frustrat toata viata.. sa traiesti din niste comentarii pe un site..sa faci umbra degeaba.. de ce naiba nu incerci sa schimbi tu ceva, implica-te, inscrie-te intr-un partid unde te regasesti, daca nu fa unul..FA CEVA daca vrei sa schimbi ceva…dar nu, ca e mai usor sa jignesti din spatele tastaturii.. ca daca e sa te intalneti fata in fata cu oricine pe care tot injuri tu pe aici pe site te c a c i pe dumenata. penibil..foarte bine ca mai baga un mandat..decat sa se intoarca la primarie sa faca ceva pt jegosi ca tine mai bine acolo.

  6. Mircea

    vineri, 22.03.2024 at 09:49

    Stau elefantii pe functii pâna isi instruiesc pe micii elefantei sa creasca dupa chipul si asemanarea lor asta sa folosesc si ceva din biblie,apoi inca 100 de ani putem sta linistiti

  7. Codru

    vineri, 22.03.2024 at 12:06

    18 europarlamentari numai de la psd, pnl plus careva zeci de la celelalte…, ar trebui macar 500 cati deputati , senatori avem. Saracul Horea el a mers singur de cateva ori la Viena si macar a rezolvat ceva. Va curge lapte si miere ca si pana acum 150 miliarde euro datorie pe Romania, industrie romaneasca zero, 7 milioane romani pe dincolo…

  8. pilu

    vineri, 22.03.2024 at 12:27

    AL DOILEA
    Numă pot abţine. Ai devenit doctor, îndrumător de cariere politice,analizator de scaune şi exaltat că un bătrân puturos mai prinde un mandat de lâncezeală. Să trăieşti, că nu ne trebuieşti.

  9. Tayyip Memik

    marți, 26.03.2024 at 16:33

    Mai dorm unii pe bani multi la Bruscel…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax