Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mircea Hava recunoaște că în PDL sunt nemulțumiri. Democrat-liberalii iau în calcul convocarea unui congres pentru schimbarea lui Boc

Publicat

Demisia prim-vicepreședintelui PDL și președinte al CJ Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, a scos la suprafață problemele din interiorul PDL.

Potrivit unor surse din PDL, citate de ziarul Gândul, democrat-liberalii iau în calcul convocarea unui Congres extraordinar pentru îndepărtarea lui Emil Boc din fruntea partidului.
Sorin Frunzăverde  a anunțat că va candida la șefia CJ Caraș-Severin din partea USL, însă nu și-a înaintat încă demisia din PDL, dar ar urma să plece din partid la pachet cu toți primarii și parlamentarii din Caraș-Severin.

Liderii PDL recunosc că tensiunea în partid este din ce în ce mai mare, pe fondul nemulţumirilor crescânde din teritoriu, unde primarii fac presiuni pentru alocarea de fonduri, în condiţiile în care acestea au fost promise de mult timp, dar nu au mai venit.
Iată ce a declarat Mircea Hava, președintele PDL Alba și vicepreședinte PDL la nivel național despre plecarea lui Frunzăverde și nemulțumirile din PDL:
Nemulţumiri sunt. E momentul dinaintea alegerilor şi mulţi poate că spun că cel mai mare, în ghilimele, duşman poate să fie guvernul tău, care nu poate să facă mai mult pentru tine. Există o aşteptare în teritoriu pentru banii necesari finalizării investiţiilor, a unui internat, a unei şcoli. Degeaba zic eu de deficit, când constructorul mă strânge de gât sau când omul n-are unde să-şi ducă copilul la internat„, a declarat, pentru Gândul, liderul PDL Alba, Mircea Hava.

El a adăugat că decât „un 10 la sută” dat pentru recuperarea salariilor, care în cele mai multe cazuri cum ar fi administraţia reprezintă o sumă infimă, „mai bine s-ar construi ceva”. În acest context, plecarea lui Frunzăverde, unul dintre pedeliştii de top care au susţinut alocarea banilor pentru teritoriu, „nu este ok deloc pentru PDL”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax