Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mircea Hava, sătul de subiectul KFC – McDonald’s la Alba Iulia. Răspuns ironic, ”servit” pe pagina sa de facebook

Publicat

hava kfc

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, s-a săturat de întrebările care i se pun cu privire la deschiderea primului restaurant KFC sau McDonald’s în oraș. Acesta a postat pe facebook un răspuns ironic pe acest subiect, ”ca să nu rămână nici o ședință de scară fără răspuns la întrebarea principală”. Hava a spus că nu poate influența apariția sau nu a acestor restaurante de tip fast-food și a insistat că poate garanta, în schimb, apariția a două noi creșe, modernizarea unor școli și grădinițe, ca ”parte a meniului de evoluție”.

Discuțiile legate de apariția acestor restaurante la Alba Iulia a început încă de anul trecut, stârnind interesul unui mare număr de albaiulieni pasionați de acest tip de mâncare. Știrea apariției unui fast-food KFC a devenit ”oficială” în vară, când firma a început recrutările de personal. Mircea Hava a confirmat implicarea instituției pe care o conduce prin ”întâlniri și livrarea de planșe și date” dar a ironizat ”frământarea multora care cred că restaurante de tip MC sau KFC sunt salvarea și progresul absolut”.

”N-o să vă servesc micul dejun, dar o să servesc, pentru prima și singura dată, răspunsul la frământarea multora care cred că restaurante de tip MC sau KFC sunt salvarea și progresul absolut. Ca să nu rămână ca o ședință de scară, fără răspuns la întrebarea principală. Orice primar consideră potrivită orice investiție de genul acesta. Dar e total greșit să crezi că un primar poate influența cu ceva decizia unei corporații de a își scrie scenariul de dezvoltare după alte criterii decât cele pe care le dictează piața. Iar în acest caz am avut întâlniri, am parcurs etape, s-au livrat planșe și date.

Dincolo de limita demografică, au multe alte criterii: poziționare, costuri de logistică și aprovizionare etc. Un primar ajută, dar nu este persoana cheie pentru o astfel de investiție. Le e prea clar ce se întâmplă în piață ca să nu țină cont doar de cifre. Ca să nu vorbesc de faptul ca sunt atâtea opțiuni bune, ca restaurante, aici.

Să se consemneze că pentru mine comUNITATEA are nevoie de multe alte ingrediente pentru a fi cum mi-o doresc. Nu pot garanta pentru primul restaurant de acest tip din Alba Iulia, dar pot garanta că în curând vom construi încă două noi creșe, vom moderniza școli, grădinițe și licee, străzi și iluminat public. Personal, prefer să am toate astea în meniul de evoluție. Ca să concluzionez, nu ați observat în presă că s-a spus clar despre iminenta deschidere a unui restaurant KFC la Alba Iulia? Poftă bună!” a scris Mircea Hava pe contul său de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Trita Nicolae

    vineri, 14.09.2018 at 14:45

    Acum de cand vrea sa candideze la europarlamentare face si drege pana acum nici nu stiai ca exista.

  2. pilu

    vineri, 14.09.2018 at 16:16

    Lasa ma problema cantinelor in seama celor care investesc. Spune-ne noua ce intelegi ”prin curand” ca am impresia ca este un termen tip pacalici. Nici tu nu esti departe.

  3. BEBE

    vineri, 14.09.2018 at 18:38

    Când ai diabet nu mai ai nevoie de zahăr și grăsimi :)))

  4. Ionel

    vineri, 14.09.2018 at 21:15

    La bătaia de joc care este adeseori servită la „marile” fast-food-uri din oraș (cozi interminabile, lipsa investițiilor pentru micșorarea timpului de așteptare, lipsa posibilității de plată cu cardul, etc.) probabil ar fi timpul ca lucrurile să se mai diversifice.

  5. Rafael

    sâmbătă, 15.09.2018 at 10:36

    Ce vorbesti mai omule? O mai facut altul in Alba Iulia ce-o facut Hava de cand e primar? Primar ca Hava n-o mai avut Alba Iulia si n-o sa mai aiba in curand.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax