Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mircea Hava: Vom face schimbările de viceprimari. Deocamdată nu sunt o prioritate. Acum ne concentrăm pe alegerile prezidenţiale

Publicat

YouTube video

Noile “aşezări” pe scena politică din judeţul Alba şi de la nivel naţional va determina unele schimbări la nivelul administraţiilor locale. La Alba Iulia, vizat ar fi actualul viceprimarul PPDD, Dorin Şerdean, pentru schimbarea în funcţie.  Însă copreşedintele ACL Alba, primarul Mircea Hava susţine că schimbările  viceprimarilor PSD sau PPDD în toate localităţile unde PDL şi PNL deţin majoritatea, deocamdată, nu reprezintă o prioritate, pentru că în prim plan sunt alegerile prezidenţiale.

Într-o analiză rapidă a situaţiei politice din primăriile din judeţul Alba, “calculele” ar urma să aibă urmări la Alba Iulia, unde este viceprimar Dorin Şerdean de la PP-DD, Cugir – viceprimar PSD Horea Rotche şi primar PNL, Aiud – viceprimar PSD Mihai Rusu, Cîmpeni – viceprimar Mihail Trifa, Baia de Arieş – viceprimar PSD Silviu Mârzan.

Înlocuiri de viceprimari vor avea loc şi în mai multe comune din judeţ, unde alianţa dintre PDL şi PNL deţine majoritatea.

La Alba Iulia, cel mai probabil, în locul lui Dorin Şerdean va fi desemnat un consilier local PNL. Liberalii au mai deţinut poziţia timp de aproximativ 2 luni în 2012, prin consilierul Simone Albani, dar acesta a fost schimbat din funcţie cu reprezentantul PPDD, în urma unui conflict cu Mircea Hava.

”Alianţa funcţionează. Ne întâlnim în fiecare săptămână, avem foarte multe lucruri de discutat. Vom face schimbările în consiliile locale. Nu este normal undeva unde avem majoritate să rămână un viceprimar pesedist. Vom face această schimbare şi la Alba Iulia. O să vedem, când, dar o vom face cu cap. Nu asta aşteaptă oamenii de la noi, să schimbăm acum un viceprimar. Oamenii aşteaptă altceva de la noi. Unii colegi doresc să se facă repede, dar le-am cerut să aibă răbdare. Am zis să ne concentrăm pentru strângerea de semnături pentru alegerile prezidenţiale, unde am zis să ducem 12.000 de semnături”, a spus Mircea Hava.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax