Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mircea Hava, socru mic. Primarul din Alba Iulia își mărită fata, sâmbătă

Publicat

hava

Zi importantă, sâmbătă, pentru primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava care își căsătorește fata. Cununia civilă va avea loc la Traseul celor Trei Fortificații, iar petrecerea se va ține la Domeniile Martinuzzi.

Cu siguranță la eveniment vor participa personalități importante din lumea politică, la fel cum s-a întâmplat și la nunta fiului său Horea, însă spre deosebire de evenimentul din 2009, la nunta Andreei, marea absentă va fi Elena Udrea care se relaxează în acest moment pe malul Oceanului Pacific sau al Mării Caraibelor, în Costa Rica.

Andreea și Emanuel, cei doi miri, locuiesc la Cluj Napoca, iar spre deosebire de alți copii de politicieni, Andreea a preferat să nu se implice în acest domeniu. Fata primarului este vicepreședinte al Asociației Inceptus România. Nici viitorul ei soț nu are legături cu „arta” politică ci cu cea culinară, fiind bucătar la un hotel de patru stele din orașul care i-a adoptat.

De nași nu l-au ales, se pare, pe Emil Boc, ci o pereche de părinți spirituali din cercul lor de prieteni.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Albaiulian

    joi, 09.08.2018 at 15:20

    Soţia primarului este angajată ca secretar al Universităţii „1 Decembrie 1918”AlbaIulia. Fiul edilului, Horea Alexandru Hava, este consilier de evaluare și examinare la Direcția Generală de Coordonare a Activității în Teritoriu – Unitatea Alba Iulia.Nora primarului, soția lui Horea Hava, Lavinia Hava, este secretară la Fundația PAEM AlbaIulia, care derulează mai multe proiecte europene. Fiicaedilului, Andreea Hava,este șef al Biroului Managementul Calității din cadrul OIPOSDRU Nord-Vest Cluj Napoca. Hai pa

  2. pilu

    sâmbătă, 11.08.2018 at 18:41

    Mai doborat cu informatiile tale.O adunatura de Einsteini pe plaiuri mioritice ! Staline, mare patron de creiere ai devenit (dar numai de cand esti primar, binenteles).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax