Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mircea Hava:100 de mulțumiri pentru fiecare român care a vrut să fie de 1 Decembrie în Cealaltă Capitală, la Alba Iulia

Publicat

mircea hava

În toată țara, dar în special la Alba Iulia s-a sărbătorit, sâmbătă, Centenarul României. După o zi plină de evenimente, paradă, primirea președintelui, artificii și altele, primarul Mircea Hava a dorit să transmită un mesaj de mulțumire celor care au „transformat orașul în cea mai mare cetate a celor care-și iubesc țara”.

„Primul cuvânt după o zi care m-a lăsat fără cuvinte: mulțumiri! Pentru bucuria împărtășită și pentru că ați transformat orașul în cea mai mare cetate a celor care-și iubesc țara. Câte 100 de mulțumiri cel putin, pentru fiecare român care a vrut să fie de 1 Decembrie în Cealaltă Capitală, la Alba Iulia. Alte 100 pentru fiecare dintre voi, care ați ales să înfruntați gerul și să întâmpinați viitorul, aici, în Cetate. Evident că n-au fost toate roz și că, nefiind o mașinărie perfectă ci tot o mână de oameni, organizatorii s-au confruntat cu o situație unică în ultima sută de ani. Am avut forța de a atrage, dar, din păcate, s-a distribuit cu greutate retragerea simultană a celor prezenți la Alba Iulia. O situație pentru care prefer să nu acuz, ci să sper că nu vor mai trece 100 de ani pentru a putea folosi o facilitate precum autostrada.

Peste 13.000 de mașini și două benzi pentru orice ieșire din orașele României nu pot fi compensate de niciun efort uman sau zeci de autobuze. Cui datorăm asta nu ține loc de regret pentru normalitatea cu care lucrurile s-ar fi derulat dacă existau condițiile potrivite. Mă bucur însă că am găsit înțelegere, răbdare și, cel mai mult, o stare de spirit greu de exprimat în cuvinte: spiritul românesc în esența lui, asta am avut, de Centenar, la Alba Iulia. Vă mulțumesc, încă o dată și mă înclin, cu respect! La multi ani, frați români! România are viitor!” a declarat primarul Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    duminică, 02.12.2018 at 19:07

    Nu vreau sa tin partea nimanui dar era clar ca Alba Iulia va absorbi cu greutate 100.000 de oameni care au venit pe rand si doresc sa plece spre casa aproape concomitent. Oricum trebuie sa fim mandri ca traim intr-un oras ca Alba Iulia si sa nu uitam ca oricine este la Primarie sau cine va urma noi vom ramane cu aceste realizari.Felicitari !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax