Connect with us
Publicitate

SPORT

Mircea Oprea a revenit la pregătire alături de FC Unirea

Publicat

Atacantul albaiulian, Mircea Oprea a trecut peste ”săptămâna patimilor”, după divergențele avute cu oficialii clubului albaiulian. Acesta a revenit la pregătire și speră să contribuie la îndeplinirea obiectivului și anume evitarea retrogradării.

”Am ajuns la concluzia că e un moment dificil al echipei și că nu este momentul pentru astfel de lucruri. E o perioadă foarte dificilă, în care fotbalul albaiulian nu a mai fost de mult timp. E nevoie de aportul fiecăruia pentru a salva echipa din această situație”, a declarat Mircea Oprea, atacant la FC Unirea Alba Iulia.

Antrenorul Gabriel Rotaru a „salutat” revenirea  lui Oprea alături de echipă. ”Aveam nevoie de experiența lui, dar uite că sunt ceva probleme medicale, nu știm dacă va putea evolua sâmbătă. Sperăm până la ora jocului să-l refacem. Eduardo e accidentat, Mircea poate fi o soluție pentru fundaș stânga”, a declarat Gabriel Rotaru, antrenor-jucător, FC Unirea Alba Iulia.

Meci nostalgic pentru ”Roti”

Unirea Alba Iulia va da piept cu FC Bihor, sâmbătă, în fața propriilor suporteri, reprezentând o nouă partidă  specială pentru principalul de pe banca „alb-negrilor”. Chiar dacă a evoluat patru ani la gruparea orădeană, Rotaru spune că nu este încercat de emoții față de echipa actuală a bihorenilor. ”Nu mă încearcă  emoțiile vizavi de echipa pe care o întâlnesc. Emoțiile sunt legate de echipa noastră, nu de FC Bihor. Am evoluat acolo patru ani de zile și a fost o perioadă frumoasă, dar acum fiecare trebuie să ne vedem interesul”, a mai spus Rotaru.

Rotaru a jucat, pe Stadionul „Cetate”, în partida halucinantă dintre Unirea Alba Iulia şi FC Bihor Oradea încheată cu 4-3 (0-3, la pauză), din 2003. Pe vremea aceea, actualul antrenor al „alb-negrilor” apăra poarta echipei din Oradea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax