Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mircea Trifu a părăsit ședința Consiliului Local Alba Iulia: Mă jignește primarul și voi mă scoateți afară

Publicat

YouTube video

Fiecare ședință de CL Alba Iulia este ca un spectacol de teatru ieftin. Nici ultima nu a fost diferită și chiar la jumătatea acesteia a izbucnit un nou „scandal” între Micea Trifu, singurul consilier independent, și liberali. Trifu s-a simțit jignit de primarul Mircea Hava, în repetate rânduri în timpul ședinței, și a început să se manifeste destul de nervos. Acesta a fost rugat de președintele de ședință, Cătălin Hașa, să iasă până afară să se liniștească, însă independentul a considerat că este dat afară din ședință, motiv pentru care a plecat de tot.

După aproape o oră de liniște în care s-a trecut destul de repede peste 20 de puncte din cele 48 existente pe ordinea de zi, lucurile s-au împotmolit în urma unor discuții legate de o reglementare privind locurile de parcare. Consilierul Trifu a cerut din nou aceleași explicații pe care le cere aproape la fiecare ședință. Enervați de situație, consilierii PNL au început să îl întrebe și pe el date legate de parcările din cartierul Orizont, moment în care primarul Mircea Hava a ieșit din sală.

Nervos pe faptul că primarul a părăsit sala în timp ce el vorbea, dar și pe micile săgeți transmise cu subînțeles, consilierul a început să se exteriorizeze.

„Mă jignește. Se ridică și pleacă? Ăsta e comportament? Păi ați auzit ce cuvinte folosește. Șmecherii. Eu nu am făcut în viața mea șmecherii”, spunea Mircea Tifu.

Pentru că nu se putea purta o discuție cu acesta, președintele de ședință l-a invitat să iasă la o „gură pe aer”, doar că mai degrabă i-a dat foc.

„Vă rog frumos să ieșiți până afară”, a spus Cătălin Hașa.

Trifu a ieșit urlând că a fost dat afară de la ședință.

„Păi o să ies afară, dacă mă rugați să ies. Ați văzut o demonstrație la cum se desfășoară ședințele. Adică mă jignește primarul și voi îmi ziceți să ies”, a mai spus Mircea Trifu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Alin

    joi, 22.03.2018 at 17:08

    Un papagal prost!

    • Dan

      vineri, 23.03.2018 at 12:10

      Cătălin Hașa – nici el nu se lasa mai prejos as spune, cam arogant, ce a fost si ce a ajuns. Oricum multi de acolo sunt pe aceeasi mana…..

  2. Cristian Istrate

    vineri, 23.03.2018 at 11:28

    Trifu asta ii un măscărici. Bravo, asa sa faceti la fiecare seďinta. Ne-am saturat de mascarada lui.

  3. vaju

    vineri, 23.03.2018 at 14:13

    Este o minciuna, pot spune ca nu s-a intamplat asa pentru ca am fost in sedinta. Nici filmarea de aici nu arata de unde a inceput. si chiar filmarea arata clar ca presedintele de comisie urla mai tare decat consilierul, chiar daca nu vorbeste mai mult. Se pare ca administratia considera institutia primariei ca un SRL propriu. Problemele sunt mult mai grave si in loc sa fiti constructivi in a se face ceva in orasul asta, voi prezentati numai ce se vede la prima vedere: scandalul.

  4. Folcloristul

    vineri, 23.03.2018 at 20:56

    corect. folcloristul care pupa mana **STAPANULUI**.Vrea sa para si el **politician** ca in rest…TRA-LALAAA…

  5. Petrica

    duminică, 25.03.2018 at 13:33

    Comedii ieftine!De aceea Alba Iulia .este un oras slab dezvoltat economic,de aceea lucrurile merg prost,doar fite,care mai de care!Oameni buni sa va intre bine la cap,voi,sunteti in slujba cetateanului!Nu vreti sa intelegeti.Rusine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax