Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mirel Manea Orchestra, la Dante Cafe&Dine. Singurul artist român care a filmat un videoclip la Colosseum vine la Alba Iulia

Publicat

Dante Cafe&Dine din Alba Iulia găzduiește în data de 29 iulie 2022, de la ora 20.00, un eveniment extraordinar, marca Mirel Manea Orchestra. MC Kotto va fi responsabilul cu muzica și buna dispoziție și el este cel care va deschide super-petrecerea. 

Locurile sunt limitate, iar rezervările se pot face la telefon 0748.688.600, la office@dantealbaiulia.ro, pe Facebook sau direct la restaurant, pe strada Aurel Vlaicu nr. 35, în Alba Iulia.

Prim-trompetistul Filarmonicii de Stat Botoșani, Mirel Manea, este primul artist român care a obținut permisiunea autorităților italiene pentru a cânta şi filma pe celebra scenă antică de la Colosseum, monument istoric mondial protejat, emblemă a fostului Imperiu Roman, al Romei şi lumii moderne actuale.

Mirel Manea a cântat, de asemenea, pe cele mai frumoase scene ale lumii, inclusiv în faţa Papei Ioan Paul al II-lea în Piaţa San Pietro, iar acum vine la Dante Cafe&Dine.

Potrivit staff-ului artistului botoșănean, doar cinci trupe sau soliști au mai filmat la Colosseuum, de-a lungul timpului: Beatles, Paul McCartney, Ray Charles, Andrea Bocelli & invitații săi și Biagio Antonacci.

YouTube video

A dorit și celebra Beyonce să realizeze câteva cadre în celebrul monument antic, dar a fost refuzată de autoritățile italiene.

În 29 iulie, publicul din Alba Iulia îl poate urmări într-un eveniment unic, găzduit de Dante Cafe&Dine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Locatar

    sâmbătă, 23.07.2022 at 15:23

    Sper ca politia și primaria să ia măsuri șilocatarii din zona să nu mai fie deranjați de boxele aferente. Nu toată lumea apreciază sau vrea să asculte muzica de trompeta. Un fel de manele .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax