Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mirel Rădoi, noul antrenor al Naționalei de fotbal a României. Ce mandat are acesta

Publicat

Comitetul Executiv al FRF a aprobat azi, cu unanimitate de voturi, numirea lui Mirel Rădoi în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României. Acesta ar avea drept mandat calificarea echipei la Campionatul Mondial care va fi organizat peste doi ani.

Mirel Rădoi, care a ocupat funcţia de selecţioner al naţionalei de fotbal Under-21 a României, a fost propus luni de Comisia Tehnică a FRF pentru postul de antrenor al selecţionatei de seniori.

Începând din martie 2018, Rădoi a ocupat funcţia de manager sportiv al echipei naţionale U21 a României, iar în luna august a aceluiaşi an a preluat banca tehnică, după ce Daniel Isăilă a decis să accepte o ofertă din Arabia Saudită.

Şedinţa Comitetului Executiv al FRF a început la ora 12:00 şi va fi urmată de o conferinţă de presă a preşedintelui federaţiei, Răzvan Burleanu.

România a ratat calificarea la EURO 2020 prin intermediul preliminariilor continentale încă din 15 noiembrie, când a fost învinsă de Suedia cu scorul de 2-0 (2-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, în penultimul meci.

Sursă foto: FRF.ro

Sursă: Digisport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax