Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Miriam Bulgaru, meci dramatic în optimile Transylvania Open: ”Am fost atât de aproape de cea mai mare victorie din carieră”

Publicat

Sportiva din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, a pierdut în fața celei de-a patra favorite a turneului, Rebeka Masarova, în optimile Transylvania Open.

A fost învinsă cu scor 6-3, 6-7 (8), 0-6, după un meci dificil

Miriam joacă tenis de la 5 ani. S-a antrenat cu ambiție și perseverență, pentru a ajunge spre elita mondială a acestui sport.

În mai puțin de un an, Miriam a urcat 200 de poziții în WTA, clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis din lume.

„Chiar am crezut că pot întoarce setul, iar la 6-5 publicul a explodat efectiv. E greu, desigur, dar încerc să iau părțile pozitive, pentru că sunt destule.

Am jucat cu o jucătoare din Top100 și am fost la unul-două puncte de a câștiga. M-am simțit foarte bine pe teren, sper că și lumea s-a bucurat de spectacol, din tribune.

Cred că am arătat un nivel ridicat și sunt mândră de asta. Știu că am făcut un meci de Top50, au fost multe raliuri sufocante, la o intensitate extraordinar de înaltă.

Mă simt frustrată, evident, am fost atât de aproape de cea mai mare victorie din carieră. Simt că aparțin zonei WTA, nivelul meu este acolo. Mi-aș fi dorit să fac un pic mai mult la Transylvania Open. Ne vedem anul viitor!” a spus Miriam Bulgaru.

Cum s-a desfășurat meciul

Meciul a durat două ore şi 39 de minute. La final, Miriam Bulgaru (25 ani, 208 WTA), a pierdut în faţa favoritei numărul patru, spaniola de origine slovacă Rebeka Masarova (24 ani, 67 WTA).

După ce a câştigat primul set, Bulgaru a fost condusă în actul secund cu 5-0, dar a avut o revenire spectaculoasă, cu şase ghemuri consecutive.

Românca a salvat trei mingi de set şi a servit pentru meci la 6-5, dar nu a reuşit să încheie conturile şi s-a ajuns în tiebreak.

Bulgaru a anulat alte cinci mingi de set, dar a cedat în cele din urmă cu 8-10.

Miriam Bulgaru s-a prăbuşit în setul decisiv, nereuşind să câştige niciun ghem.

Bulgaru a obținut 30 de puncte WTA, potrivit Agerpres.

În sferturi, Masarova va juca împotriva câştigătoarei dintre Ana Bogdan şi cehoaica Nikola Bartunkova.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax