Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Miriam Bulgaru, noul transfer al celor de la CSM Unirea Alba Iulia: ”Sunt cele mai bune două rezultate din carieră!”

Publicat

Jucătoarea de tenis de câmp Miriam Bianca Bulgaru, născută la Alba Iulia pe 8 octombrie 1998, va reprezenta Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia în toate competițiile organizate de WTA.

Clasată pe poziția 311 în clasament, albaiulianca a postat pe contul personal de facebook un mesaj prin care își transmite dorințele privind viitorul său în “sportul alb” și nu în ultimul rând ține să le mulțumească celor care i-au acordat sprijin în carieră.

“Mulțumesc Primăria Alba Iulia și Consiliului Local pentru tot sprijinul acordat. Sunt mândră să-mi reprezint orașul în toate colțurile lumii și îmi doresc să-i duc numele cât mai sus!” era mesajul transmis acum ceva timp de jucătoarea de tenis de câmp.

Și uite că a avut dreptate! S-a impus în Slovenia, a reușit cele mai bune rezultate din carieră iar pe viitor are de gând să ajungă undeva în TOP 100 WTA.

“Am câștigat în Slovenia și vreau să fiu tot mai aproape de elita tenisului. Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia mă sprijină, Primăria Municipiului Alba Iulia este lângă mine, deci… de ce nu? “ a punctat Miriam.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax