Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Miruna Pop, o tânără arcașă din Alba Iulia a obținut titlul de vicecampioană mondială, la Campionatul Mondial de Tras cu Arcul 3D

Publicat

Miruna Pop, o tânără arcașă din Alba Iulia a obținut titlul de vicecampioană mondială, la Campionatul Mondial de Tras cu Arcul 3D. Competiția sportivă a avut loc, în perioada 1-8 septembrie în Moosburg, Austria.

Sportiva din Alba Iulia este elevă a Seminarului Teologic Ortodox, în clasa a XI-a B. Reprezentanții școlii sunt cei care au făcut public rezultatul sportivei.

Tânăra spune despre experiență că „Acest campionat a reprezentat o adevărată provocare. Traseele au fost mult mai dificile decât cele întâlnite la concursurile naționale la care am participat, dar s-au dovedit adevărate lecții care mă vor ajuta să îmi perfecționez tragerea.

”Trag cu arcul de aproximativ 3 ani, iar această competiție a fost cea mai frumoasă dintre toate cele la care am luat parte, concursul având loc în frumoasa pădure alpină de lângă orașul austriac Moosburg. Acolo am avut șansa să cunosc arcași cu un suflet cald și multă experiență în acest sport.”

De asemenea, eleva dorește să mulțumească pentru rezultate „lui Dumnezeu, pentru că a rânduit toate aceste lucruri minunate pentru mine, mamei mele, celor de la secția Sagittarii de la CSM Unirea Alba Iulia și, în special, mentorului meu, Florea Mihai-Septimiu, pentru toată susținerea și încrederea acordată.”

Miruna este și o elevă de excepție, obținând în anul școlar 2023-2024 premiul I cu media 9,95”, au transmis într-o postare pe Facebook, reprezentanții unității de învățământ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Catalin

    sâmbătă, 14.09.2024 at 20:09

    Multe felicitari sportivei si mentorului-antrenor, domnului Florea!!!
    Succes pe viitor si cat mai multe victorii si trofee!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate