Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Misiuni de weekend ale Jandarmeriei Alba, la evenimente desfășurate la Ciumbrud, Luncile Prigoanei și în zona Șugag – Dobra

Publicat

La sfârșitul acestei săptămâni, pe raza judeţului nostru vor avea loc mai multe evenimente în spaţiul public astfel că echipaje din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba vor executa misiuni specifice, în cooperare cu celelalte instituţii abilitate, pentru ca aceste manifestări să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul manifestării „Ziua Rozelor”, organizată în localitatea Ciumbrud, precum și pe timpul festivalului „Cultură pentru Cultură” din Luncile Prigoanei.

Totodată, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la manifestarea sportivă „Turul Ciclist al Sibiului”, care va avea ca loc de desfășurare zona Șugag – Dobra – Jina.

În vederea evitării unor evenimente neplăcute, jandarmii îi sfătuiesc pe cetăţeni să respecte măsurile de ordine stabilite de organizatori şi forţele de ordine, iar în caz de nevoie să solicite sprijinul acestora în mod direct sau prin apel telefonic la numărul de urgenţă „112”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax