Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Misiuni de weekend ale Jandarmeriei Alba, la evenimente desfășurate pe raza județului. Recomandări pentru cetățeni

Publicat

Arhivă foto

Efective din cadrul Jandarmeriei Alba vor fi prezente în acest sfârșit de săptămână la evenimentele ce vor avea loc pe raza județului, pentru desfășurarea în siguranță și asigurarea măsurilor de ordine publică.

În perioada 13 – 15 octombrie 2023, efective din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice la manifestările care vor avea loc pe raza județului Alba.

Citește și: Concurs de offroad în Apuseni: peste 50 de echipaje vor lua startul în competiție. Evenimentul a ajuns la ediția a XI-a

„Vom avea în atenție: manifestările sportive precum meciurile de fotbal din cadrul Ligii a III-a dintre echipele CS Metalurgistul Cugir – CS Unirea Ungheni desfășurat în orașul Cugir și meciul de fotbal dintre CS Universitar Alba Iulia – ACS Viitorul Cluj care se va juca în Alba Iulia.

Sâmbătă vom fi prezenți în localitatea Blaj la meciul de volei feminin din cadrul Diviziei A1 dintre echipele CS Volei Alba Blaj – CSO Voluntari”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

În perioada 13 – 15 octombrie, jandarmii vor fi prezenți la evenimentul Off Road Toamna în Apuseni din localitățile Abrud, Roșia Montană și Bucium.

Recomandările Jandarmeriei Alba pentru cetățeni

  • să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine
  • să adopte un comportament civilizat
  • să nu se implice în conflicte de orice natură, iar dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică

„Dacă vă aflați într-o situație dificilă sau dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, solicitați ajutorul jandarmilor sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112,” au mai transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax