Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Miss Țara Moților: Concurs de frumusețe cu parfum politic, la Cîmpeni

Publicat

Miss Țara Moților, concursul de frumusețe desfăşurat week-end-ul trecut la Cîmpeni, în Club Yax, a reunit la start 9 tinere frumoase, dornice de afirmare. Fetele au avut de parcurs anumite probe pentru a demonstra că merită titlul de Miss Țara Moților. Frumoasele fete din Apuseni și-au etalat priceperea la dans, cultură generală și îndemânarea la tors lâna.

Și dacă tot mai sunt câteva zile până la alegerile locale,  candidații USL din zonă nu au ratat ocazia de a socializa cu participanții la eveniment.  Printre aceștia, s-au remarcat Florin Roman, candidat USL la Consiliul Județean Alba și primarul din Cîmpeni, Călin Andreș. Și  dacă tot au avut parte o lecție de politică, la proba de cultură generală, tinerele moațe au fost chestionate despre alegeri: ce se întâmplă pe data de 10 iunie sau cine este primarul orașului Cîmpeni sunt doar câteva întrebări la care fetele au trebuit să răspundă.

Invitați de onoare la acest eveniment au fost cei doi albaiulieni, Ricky și Flaviu, semifinaliști la concursul ”Românii au talent”.

Finalistele care au  reușit să impresioneze juriul şi să câștige ediția din acest an a concursului Miss Țara Moților sunt: Alexandra Bogdan – locul I, Larisa Cârlea – locul II, Alexandra Petric – locul III. Miss Popularitate a fost aleasă Loredana Sicoe, Miss Fotogenica- Cristina Râșteiu, iar Miss Eleganța – Denisa Condin.

[nggallery id=302]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax