Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Miss Transilvania 2016: Tinerele din Alba se mai pot înscrie la casting, online, până în 10 iunie, pentru şansa la marele premiu

Publicat

IMG_4862 Cătălina Burlo Events în colaborare cu MissTv România vă invită la cel mai important concurs anual de frumusețe din Transilvania. Pe 1 iulie, cele mai frumoase 20 de fete din Ardeal au şanse la marele titlu Miss Transilvania 2016, dar şi la premii surpriză. Înscrierile la casting se desfășoară online, până la data de 10 iunie.

Miss Transilvania 2016, îi va avea ca prezentatori pe Adelina Pestrițu şi Victor Slav, dar şi invitați speciali precum Bogdan Vlădău şi Vica Blochina.

Evenimentul de tip concurs, va avea loc vineri, 1 iulie, de la ora 19.30, în cadrul sălii de evenimente Pandora Palace, din Oradea.

Miss Transilvania 2016 aduce pe podium cele mai frumoase 20 de fete din Ardeal, care vor trece prin 4 probe, atent jurizate de către un juriu competent, pentru a câștiga marele titlu Miss Transilvania 2016, dar și alte titluri surpriză şi premii în valoare totală de peste 5000 de euro, puse la dispoziție de către sponsori.

Organizatorii ne promit un show presărat cu multe surprize.

Astfel, cei prezenți vor vedea o prezentare de moda masculină semnată Giuliano Sabău Shoes şi Damao Cibran, dar şi prezentare de modă feminină, semnată de către designerul oficial al evenimentului, Alina Sabău.

De asemenea, programul conține momente muzicale susținute de Bogdan Vlădău și de artiști invitați din Italia, Tiziana Sinagra și Thomas Grazioso.

Accesul la eveniment se face pe baza de invitație, care poate fi achiziționată de la Cătălina Burlo (organizator) 0771 31 44 11. Locurile sunt limitate.

Miss Transilvania este o adevărată rampă de lansare pentru domnișoarele care își doresc o carieră în domeniul modei.

Înscrierile la casting se desfășoară online, până la data de 10 iunie.

Doritoarele trebuie să întrunească următoarele condiții: vârsta cuprinsă între 16-25 ani, înălțime minimă 1,70 m, domiciliu în Regiunea Transilvania şi să aibă aspect fizic plăcut.

Dacă te regăsești în aceste condiții, înscrie-te acum pe Facebook MissTv sau pe e-mail misstv2000@gmail.com, trimițând următoarele informații: nume, prenume, vârsta, oraș, nr.tel, înălțime, greutate, dimensiuni şi minimum 3 poze reprezentative.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax