Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Miss Turism Alba 2011”. Prima etapă, la Teiuş, de Zilele Oraşului

Publicat

Dorinţa de a promova zonele din judeţul Alba cu potenţial turistic şi cultural reprezentativ a inspirat reprezentanţii Casei de Cultură a Studenţilor (CCS) Alba Iulia să îmbine utilul cu plăcutul şi astfel a fost iniţiat concursul „Miss Turism „Alba”, care se desfăşoară în această perioadă, în primă ediţie. Prima locaţie în care vor fi alese cele mai frumoase fete este Teiuş, sâmbătă, de la ora 18.00, în cadrul Zilelor Oraşului.

Reprezentanţii CCS Alba Iulia au precizat că sunt foarte multe tinere, studente frumoase şi tineri talentaţi, care vor să se remarce, in judeţul nostru, astfel că „Miss Turism Alba” va oferi „şansa tuturor celor descoperiţi în fiecare localitate să arate lumii calităţile fizice, intelectuale, artistice şi, în acelaşi timp, să promoveze zonele cu importanţă turistică pe care le reprezintă”.

Tinerele interesate se pot înscrie gratuit pe site-ul www.missturismalba.ro sau direct la locaţia concursului, iar, în urma organizării etapelor în toate oraşele din judeţul Alba, concursul va avea o selecţie finală, la Alba Iulia. Din fiecare oraş se pot califica maxim 3 concurente. În etapa finală, premiile vor fi de 2000 de lei pentru locul I, 1000 de lei locul II şi 500 de lei, locul III. Se pot prezenta la concurs fetele cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, cu cetăţenie română şi domiciliul sau locul naşterii în judeţul Alba. Fiecare candidată trebuie să aducă un talent local, care să ştie să cânte şi să danseze. Astfel, toate preselecţiile se vor desfăşura sub forma unui spectacol. De asemenea, 50% dintre candidate trebuie să fie studente.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba şi se desfăşoară în perioada 15 august – 15 octombrie 2011.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax