Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Misterul unui furt de jucării dintr-un magazin Pepco din Alba. Cum a reușit un bărbat să dea ”lovitura” și să scape de anchetă

Publicat

Deși au avut mai multe declarații, dar și imagini suprinse de camerele de supraveghere, anchetatorii au ajuns într-un punct mort cu o ancheta în urma unui furt dintr-un magazin Pepco din orașul Teiuș. 

Mai exact, este vorba despre un bărbat care a furat patru jucării, de pe un raft din magazin și s-a făcut nevăzut. Deși polițiștii au discutat cu mai multe persoane, nu au reușit să dea de urma bărbatului în cauză. 

În cele din urmă au cerut ca dosarul să fie închis, iar în data de 14 septembrie magistrații Judecătoriei Aiud au admis cererea. De asemenea motivarea a fost făcută public.

Potrivit motivării instanței, în data de 14 august 2021, o angajată ”a observat o persoană necunoscută, de sex masculin, care s-a deplasat spre raftul cu jucării montat în interiorul unităţii, după care a părăsit în grabă magazinul.

Ulterior, verificând imaginile surprinse de camerele de supraveghere, martora a observat că persoana în cauză a sustras 4 jucării, în valoare totală de 53,5 lei. Cu referire la autorul faptei, martora a arătat că acesta s-a urcat pe bancheta din spate a unui autoturism de culoare închisă.

Anchetatorii au aflat că mașina în care s-a urcat bărbatul era împrumutată de la proprietar, către o altă persoană. Persoana în cauză a spus în fața anchetatorilor că: ”la solicitarea unui prieten a cărui identitate nu şi-o aminteşte, s-a deplasat pe direcţia Cluj-Napoca – Alba Iulia, context în care cei doi au oprit la magazinul Pepco din Teiuş, unde respectiva persoană a intrat singură în incinta unităţii comerciale, fără ca sus-numitul să cunoască ce anume a făcut acolo.

De asemenea, a arătat faptul că numitul (persoana care a intrat în magazin) nu a putut fi audiat în calitate de martor, cu toate că organele de cercetare penală au dispus inclusiv efectuarea unei comisii rogatorii în cauză, activităţile efectuate cu această ocazie relevând că acesta nu a fost identificat la adresa de domiciliu”, se araată în motivarea instaței.

Mai exact, polițiștii nu au putut afla cine a fost bărbatul care a sustras cele 4 jucării. Mai mult de atât pentru că paguba a fost una mică și pentru că ar fi costat prea mult ca ancheta să evolueze, polițiștii au decis să închidă dosarul.

Cererea a ajuns pe masa procurorilor din Aiud care în data de 14 septembrie au admis renuțarea la urmărirea penală.

sursă foto: Facebook, ALBA IULIA 24/24 – Ziggy, Cosmin Szekely.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax